Οι Σαποβάλοφ και Χουρκάτς απέσυραν τη συμμετοχή τους από το Citi Open, ένα επερχόμενο 500αρι τουρνουά τένις, το οποίο θα διεξαχθεί σε σκληρά γήπεδα μεταξύ 31 Ιουλίου και 8 Αυγούστου.

Να σημειωθεί πως κανένας από τους δύο αθλητές δεν έχει γνωστοποιήσει τον λόγο για τον οποίο αποσύρθηκε.

Ο Καναδός τενίστας επί του παρόντος προπονείται κανονικά στο Τορόντο, για το Rogers Cup που ακολουθεί, επομένως δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Σαποβάλοφ δεν αγωνίστηκε ούτε στους Ολυμπιακούς Αγώνες επειδή ήθελε να εξασκηθεί περισσότερο και να βελτιώσει το παιχνίδι του μετά τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα.

Όσον αφορά στον Πολωνό, έλαβε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου αποκλείστηκε μόλις στον 2ο γύρο από τον Λίαμ Μπρόαντι, Νο146 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ. Ο Χουρκάτς πριν το Τόκιο έφτασε ως τα ημιτελικά του Wimbledon 2021, πραγματοποιώντας εκπληκτικές εμφανίσεις και κατά πάσα πιθανότητα αποσύρθηκε από το αμερικανικό τουρνουά, με σκοπό να γεμίσει τις μπαταρίες του.

Άξιο αναφοράς είναι πως στο Citi Open 2021 θα συμμετάσχει ο Ραφαέλ Ναδάλ, ο οποίος θα επιστρέψει και πάλι στα court μετά το Παρίσι και το Roland Garros.

Γιάννης Μαύρος