Μπορεί ο Ρούμπλεφ να πήρε το εισιτήριο για τους “16” κάνοντας ανατροπή, αλλά σήμερα γνώρισε την ήττα με ανατροπή απέναντι στον Αμπέρ.

Ο Ρώσος ηττήθηκε με 5-7, 6-3, 7-6|3| από τον Γάλλο τενίστα, χάνοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά του China Open.

Ο Ρούμπλεφ μπήκε πιο δυναμικά στο πρώτο set, πράγμα το οποίο επιβεβαιώθηκε και στο τέλος αυτού με το τελικό 7-5. Στο δεύτερο set δεν εμφάνισε το ίδιο πρόσωπο κόντρα στον Αμπέρ, με τον Γάλλο να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα με 6-3.

Στο τρίτο set, οι δύο παίκτες δεν πήραν πολλά ρίσκα, με την πρόκριση να κρίνεται στο tie-break. Εκεί, ο νεαρός Γάλλος ήταν πάρα πολύ καλό, εκμεταλλευόμενος τα λάθη του Ρούμπλεφ. Το 7-3 έδωσε στον Αμπέρ το δεύτερο νικηφόρο set και το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Στα προημιτελικά ο Γάλλος θα αντιμετωπίσει τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ.

Video highlights
Previous articleChina Open: Στα προημιτελικά ο Μεντβέντεφ
Next articleIlioupoli Cup: Νταμπλ τίτλων και career high για Μιχαλακόπουλο