Ο Χουάν Μαρτίν Ντε Πότρο υποβλήθηκε σε εγχείρηση στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, για να αποκαταστήσει το πρόβλημα στο δεξί του γόνατο…


 

Όπως ενημέρωσε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε, πήγε καλά και πλέον ξεκινάει ο μακρύς και δύσκολος δρόμος της αποθεραπείας, ώστε να επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός στα courts.

Ο Αργεντινός τενίστας, απέσυρε την συμμετοχή του από την φάση των “16” του Fever Tree Championships του Queen’s λόγω κατάγματος στο δεξί του γόνατο, και έπρεπε να μπει γρήγορα σε χειρουργείο.

Το Σάββατο, πέρασε την πόρτα αυτού, στη Βαρκελώνη της Ισπανίας και αμέσως μετά κοινοποίησε στα social media μια φωτογραφία από το… κρεβάτι του πόνου, γράφοντας χαρακτηριστικά:

“Η εγχείρηση πήγε καλά. Τώρα μπαίνω σε περίοδο αποθεραπείας. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας, πραγματικά την εκτιμώ”.

Η ανάρτηση του “Ντέλπο”:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

La operación salió muy bien. Ya recuperándome. Gracias por sus mensajes de apoyo y aliento! 👍💖🤗🤕 . . Surgery went well. Now entering rehab mode. Thanks for your support, I really appreciate it!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Juan Martin del Potro (@delpotrojuan) στις

 

Δημήτρης Χαλιάπας