Με βιντεοσκοπημένο μήνυμα στα social media, ο Ντόμινικ Τιμ ανακοίνωσε ότι δεν θα χρειαστεί τελικά χειρουργίο για την αποκατάσταση του προβλήματος τραυματισμού στον καρπό του δεξιού του χεριού.

Ο 28χρονος Αυστριακός τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του Mallorca Open, πριν από την έναρξη του Wimbledon με αποτέλεσμα να απουσιάσει τόσο από το Λονδρέζικο Grand Slam όσο και από το US Open που ήταν και κάτοχος του τίτλου.

Πρόσφατα, ο Dominator είχε βάλει πρόωρο τέλος στη φετινή σεζόν καθώς προσπαθούσε να δει πως θα αντιμετωπίσει το σοβαρό πρόβλημα και το βράδυ της Δευτέρας (04/10) έστειλα αισιόδοξα μηνύματα στους θαυμαστές του.

“Είχα κάτι πολύ σημαντικό σήμερα. Ήμουν στο Βέλγιο για να αποφασίσουμε αν θα κάνω την εγχείρηση και τελικά δεν θα χρειαστεί. Ο καρπός μου είναι σταθερός και φαίνεται μια χαρά. Τις επόμενες εβδομάδες πρέπει να δουλέψω στην ελαστικότητα και στην ενδυνάμωση του καρπού και θα κάνω τα πάντα για να προετοιμαστώ για να παίξω τένις ξανά. Ανυπομονώ να επιστρέψω. Είναι μεγάλο το διάστημα χωρίς ρακέτα και ειλικρινά μου έχει λείψει” είπε το πρώην Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Τιμ έχει παίξει μόλις σε 18 αγώνες στη φετινή σεζόν, έχοντας ρεκόρ 9-9 με αποτέλεσμα να έχει υποχωρήσει στο Νο8 της ATP.

Video highlights
Previous articleSanta Marina Cup: Ιδανικό ξεκίνημα για Ματούλα και Χριστοφή
Next articleWTA Finals: Έκλεισε θέση η Πλίσκοβα, ακολουθεί η Σάκκαρη