Γεμάτο από πολύ δυνατά ονόματα του γυναικείου τουρ, το WTA Event του Brisbane με το οποίο ξεκινά η επόμενη τενιστική σεζόν, αναμένεται “καυτό”!


Στην “αυγή” της επόμενης σεζόν στο τένις, αυτής του 2019, όλα ξεκινούν από το combined event του Brisbane στην Αυστραλία, στο πρώτο πολύ δυνατό τουρνουά προετοιμασίας για το Αυστραλιανό Όπεν!

Στο αντρικό ταμπλό ξεχωρίζουν σίγουρα τα ονόματα των Ραφαέλ Ναδάλ και Άντι Μάρεϊ αλλά στο γυναικείο θα γίνει ο κακός “χαμός” με επτά τενίστριες του Τοπ10 να δίνουν το “παρών” στη διοργάνωση!

Ο λόγος για την πρωταθλήτρια της φετινής διοργάνωσης και κάτοχος του WTA Finals της Σιγκαπούρης, Ελίνα Σβιτολίνα ενώ μαζί της θα είναι και οι Καρολίνα Πλίσκοβα, Σλόαν Στίβενς, Πέτρα Κβίτοβα, Κίκι Μπέρτενς, Ντάρια Κασάτκινα αλλά και η Ναόμι Οσάκα!

Η Γιαπωνέζα, κάτοχος του Αμερικανικού Όπεν, είναι ήδη πολύ ενθουσιασμένη με την παρουσία της στο Αυστραλιανό καλοκαίρι δηλώνοντας: “Χαίρομαι πάρα πολύ που ξεκινώ τη σεζόν στο Brisbane. Έχω πάει ξανά εκεί και έχω τέλειες αναμνήσεις από το τουρνουά και από την πόλη! Μετά τον τίτλο στη Νέα Υόρκη, έχω λάβει πολλά μηνύματα και πολλή αγάπη από την Αυστραλία” δήλωσε η νεαρή τενίστρια.

Η σπουδαία διοργάνωση ξεκινά στις 31 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 5 Ιανουαρίου του επόμενου έτους!

 

Κώστας Αϊτάκης