Η Σιμόνα Χάλεπ εξέφρασε την επιθυμία της όχι μόνο να κερδίσει κάποιο μετάλλιο στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο αλλά και να έχει την ύψιστη τιμή να κουβαλήσει τη σημαία της Ρουμανίας στην έναρξη των Αγώνων!


Δεν ξεχνά τις ρίζες της η κορυφαία τενίστρια στον κόσμο, Σιμόνα Χάλεπ!

Η Ρουμάνα τενίστρια, κάτοχος του φετινού Ρολάν Γκαρός περνά μεγάλο διάστημα των διακοπών της στην πατρίδα της και πιο συγκεκριμένα στην Κωστάντζα ενώ ανυπομονεί ήδη να εκπροσωπήσει τη χώρα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020!

“Είναι τιμή μου να είμαι μέλος της Ολυμπιακής ομάδας της Ρουμανίας! Οι Αγώνες του Τόκιο αργούν ακόμη αλλά ελπίζω να είμαι υγιής και να προκριθώ! Έπαιξα στους προ-προηγούμενους αγώνες στο Λονδίνο και η εμπειρία ήταν μοναδική! Μπορεί να μην πέτυχα κάποιο σπουδαίο αποτέλεσμα αλλά ένιωσα μέλος μιας ομάδας, της χώρας μου, και το συναίσθημα δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο στο τουρ!” ανέφερε η Χάλεπ.

“Άλλωστε, η ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου στην τελετή απονομής του Ρολάν Γκαρός ήταν η πιο συγκινητική στιγμή της καριέρας μου! Ο στόχος μου στο Τόκιο είναι ένα μετάλλιο, οποιουδήποτε χρώματος. Φυσικά και θα πάω για να κερδίσω! Θα ήθελα, επίσης, δημόσια να εκφράσω την επιθυμία μου να είμαι αυτή που θα κρατήσει τη σημαία της Ρουμανίας στην τελετή έναρξης των Αγώνων! Περιμένω με ανυπομονησία την απόφαση των υπευθύνων για αυτό!” πρόσθεσε ενθουσιασμένη η Χάλεπ που είναι ένα από τα δυνατά “χαρτιά” της Ρουμανίας ακόμα και για χρυσό μετάλλιο στο Τόκιο αν μείνει υγιής και μακριά από τραυματισμούς.

 

Κώστας Αϊτάκης