Την Τετάρτη το πρωί ξεκίνησαν οι ακροάσεις για την έφεση της Σιμόνα Χάλεπ στο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS) στη Λωζάνη και οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή (9/2). Στόχος της Χάλεπ, η οποία συνοδεύεται από μια ελίτ ομάδα δικηγόρων, είναι να μειώσει την αρχική ποινή των 4 ετών που της επιβλήθηκε από το δικαστήριο Sport Resolutions στο Λονδίνο, για χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Ο ρεπόρτερ του Euronews, Ραζβάν Νικολέσκου, ο οποίος μοιράστηκε την ίδια πτήση προς τη Γενεύη με την Χάλεπ ανέφερε ότι η Ρουμάνα και πρώην Νο1 του κόσμου, είχε πολύ καλή διάθεση και αστειευόταν με τον αδερφό της γεγονός που δείχνει ότι πάει στην τελευταία της μάχη με μεγάλη αυτοπεποίθηση. 

Η πρώην πρωταθλήτρια του Wimbledon έχει τη στήριξη μιας κορυφαίας ομάδας νομικών εμπειρογνωμόνων μεταξύ των οποίων είναι και ο Χάουαρντ Τζέικομπς, ο οποίος υπερασπίστηκε στο παρελθόν τόσο τη Μαρία Σαράποβα, όσο και τον Μάριν Τσίλιτς. 

Η Σαράποβα κατάφερε να μειώσει την αναστολή της από την άνεργο δράση για χρήση μελδονίου από 2 χρόνια σε 15 μήνες, αφού το ίδιο δικαστήριο (CAS) που βρίσκεται τώρα και η Χάλεπ, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η ουσία δεν πάρθηκε από πρόθεση από την Ρωσίδα τενίστρια. 

Η ακροαματική διαδικασία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, ενώ η τελική απόφαση αναμένεται να πάρει και μήνες. 

Video highlights
Previous articleHighlights: Οι καλύτερες στιγμές από την 2η ημέρα στη Μασσαλία (vid)
Next articleΜπερετίνι: Χώρισε από τη σύντροφό του Μελίσα Σάτα