Νέα συνέντευξη παραχώρησε η Σιμόνα Χάλεπ στο Euronews, μιλώντας σχετικά με την υπόθεση ντόπινγκ της Η 32χρονη Ρουμάνα έκανε λόγο για νοθεία στα αποτελέσματα των εξετάσεών της και κατηγορεί την ομάδα όπου της χορήγησε την απαγορευμένη ουσία.

“Είναι ξεκάθαρο ότι υπήρξε κάποια νοθεία. Τρεις μέρες πριν το θετικό τεστ ούρων, ήμουν αρνητική σε αίμα και ούρα. Στην αρχή μου είπαν ότι υπήρχε εξαιρετικά χαμηλή ποσότητα της απαγορευμένης ουσίας και δεν γίνεται να είχα ντοπαριστεί εκείνες τις τρεις μέρες”.

“Δεν είχα καμία τέτοια πρόθεση και ποτέ δεν ήθελα να κάνω κάτι λάθος ή να μην σεβαστώ το άθλημα, γιατί σέβομαι τα πάντα σ’ αυτό το άθλημα και έχω αφιερώσει τη ζωή μου σε αυτό. Δεν έχω τέτοιες αρχές, δεν σκέφτηκα ποτέ να κλέψω στο τένις”.

“Προσλαμβάνουμε ανθρώπους γιατί θέλουμε να έχουμε πληροφορίες και να βελτιωνόμαστε. Πάντα εμπιστευόμουν την ομάδα μου αλλά τώρα έχει κλονιστεί αυτή η εμπιστοσύνη. Στο μέλλον δεν ξέρω πως θα είμαι, αν θα μπορέσω να εμπιστευτώ ξανά κάποιον.

Πιθανότατα θα πρέπει να μάθω να το κάνω, γιατί αυτό κάνω συνεχώς στη ζωή μου. Και όταν προσλαμβάνω κάποιον και δουλεύει μαζί μου, θα πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη”.

Video highlights
Previous articleΤσιτσιπάς: Το “home slam” μου είναι στην Αυστραλία
Next articleΚύργιος: Αν στο WNBA ζητούσαν συγχώνευση, το NBA θα τους κορόιδευε”