Όχι μία, όχι δύο, αλλά και οι τέσσερις μεγάλες ομάδες της κατάταξης θα απουσιάσουν από το τουρνουά Bordeaux P2 που διεξάγεται την επόμενη εβδομάδα στη Γαλλία. Τα δίδυμα των Κοέγιο/Τάπια, Τσινγκότο/Γκαλάν, Πακίτο/Λεμπρόν και Ντι Νένο/Στούπατσουκ αποφάσισαν να… προσπεράσουν τη διοργάνωση, μη δηλώνοντας συμμετοχή.

Η αιτία αυτής της απόφασης και για τις τέσσερις ομάδες είναι η ίδια και έχει να κάνει με τη συσσωρευμένη κόπωση. Όλοι οι παίκτες προέρχονται από ένα άκρως απαιτητικό σερί τριών εβδομάδων συνεχόμενης δράσης σε τρία τουρνουά στη Νότιο Αμερική. Με τις περισσότερες ομάδες του Top 4 να φτάνουν τουλάχιστον ως τα ημιτελικά και στα τρία τουρνουά, η σωματική τους κατάσταση επιβαρύνθηκε αρκετά.

Εκτός Bordeaux P2 θα βρεθεί… σύσσωμο το Top 4 του ανδρικού Premier Padel.

Επιπρόσθετα, το τουρνουά του Μπορντό ακολουθεί το σπουδαιότατο Italy Major στη Ρώμη. Πρόκειται για το ένα από τα τέσσερα Major της σεζόν, τουρνουά που προσφέρει από 2.000 βαθμούς σε κάθε νικητή (το αντίστοιχο των Γκραν Σλαμ του τένις) και στο πρόγραμμα έρχεται αμέσως μετά το Bordeaux P2, δίχως ενδιάμεσο κενό.

Πλέον, στο Νο1 του ταμπλό του τουρνουά τοποθετείται το δίδυμο των Μπελαστεγκίν/Τέγιο, με τον 45χρονο θρυλικό Αργεντινό να έχει έτσι ίσως την σπουδαιότερη ευκαιρία του για να κατακτήσει έναν τίτλο στην αποχαιρετιστήρια σεζόν του. Σε κάθε περίπτωση, το Bordeaux P2 θα ολοκληρωθεί με κάποιο δίδυμο να κατακτά για πρώτη φορά φέτος τίτλο στο Premier Padel.

ENTRY LIST ΑΝΔΡΩΝ

Δεν θα αγωνιστούν στο Bordeaux P2 οι Νο2 στον κόσμο Μπρέα/Γκονθάλεθ.

Αντίστοιχες απουσίες θα υπάρξουν και στις γυναίκες. Το Νο2 δίδυμο των Ντελφίνα Μπρέα και Μπεατρίθ Γκονθάλεθ δεν δήλωσε συμμετοχή στο Μπορντό, ενώ το Νο4 δίδυμο των Ταμάρα Ικάρδο και Αλεχάνδρα Σαλαζάρ είναι επίσης εκτός, εδώ όμως λόγω τραυματισμού της Ικάρδο.

Ωστόσο, εκτός τουρνουά θα βρίσκονται και οι Νο1 στον κόσμο Πάουλα Χοσεμαρία και Αριάνα Σάντσεθ. Οι δύο κορυφαίες Ισπανίδες είχαν από αρκετά νωρίτερα επιλέξει να παρακάμψουν τη συγκεκριμένη διοργάνωση, απόφαση που δεν άλλαξαν μεταγενέστερα.

Εκτός Bordeaux P2 και οι Νο1 στον κόσμο Χοσεμαρία/Σάντσεθ.

Στο Νο1 του ταμπλό του τουρνουά θα βρίσκεται έτσι το δίδυμο των Φερνάντεθ/Τριάι, με τις δύο Ισπανίδες να προέρχονται από τον πρώτο φετινό τους τίτλο στο Santiago P2. Στο Νο2 του ταμπλό θα τοποθετηθούν οι Μάρτα Ορτέγκα και Βερόνικα Βιρσέδα.

ENTRY LIST ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Video highlights
Previous articleΤα νεύρα του Αλκαράθ στο 1ο set (vid)
Next articleΟ ΑΛΚΑΡΑΘ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΑΤΣ ΜΑΓΕΙΑ! (vids)