Η Μαρία Σάκκαρη από ότι φαίνεται, δεν ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό της στον δεξιό καρπό και λίγα λεπτά πριν να εισέλθει στο court για το ντεμπούτο της στο Upper Austria Ladies Linz, απέσυρε τη συμμετοχή της από το τουρνουά…


 

Η Ελληνίδα τενίστρια, έχει να αγωνιστεί στο Tour από το Αμερικανικό Όπεν και ο τραυματισμός της στον καρπό την έχει αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για τέσσερις σερί εβδομάδες (Σεούλ, Γουχάν, Πεκίνο και Λιντζ).

Αν και ήταν προγραμματισμένο να κάνει το ντεμπούτο της στο Λιντζ της Αυστρίας την Τρίτη, κόντρα στην Στέφανι Βόγκελε, δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο χέρι της και απέσυρε τη συμμετοχή της.

Την είδηση έκανε γνωστή στο Twitter, η διοργάνωση, γράφοντας:

“Η Μαρία Σάκκαρη αναγκάστηκε να αποσυρθεί από την πρεμιέρα της, εξαιτίας του τραυματισμού της στον δεξιό καρπό. Την θέση της στο ταμπλό, πήρε η Lucky Loser, Κόκο Γκοφ”.

Το Tennis24 επικοινώνησε με την 24χρονη πρωταθλήτρια, η οποία ξεκαθάρισε πως δεν ένιωθε 100% έτοιμη να αγωνιστεί, γι’ αυτό και αποφάσισε να μην παίξει στο Λιντζ, ενώ, ακόμη δεν γνωρίζει αν αγωνιστεί την επόμενη εβδομάδα στο Kremlin Cup της Μόσχας.


UPPER AUSTRIA LADIES LINZ SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

 

Δημήτρης Χαλιάπας