Ο Απόστολος Τσιτσιπάς δήλωσε πως το αν θα αγωνιστεί ο Στέφανος ή όχι το Σαββατοκύριακο στο Davis Cup με την Ελλάδα, θα το αποφασίσει ο ίδιος.

Το Νο3 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ θα συνεχίσει την αποθεραπεία του για τον τραυματισμό του στο αριστερό πόδι και τις επόμενες ώρες αναμένουμε την τελική απόφασή του.

Αναλυτικά όσα είπε ο πατέρας και προπονητής του Έλληνα τενίστα, στην κάμερα της Cosmote TV:

“Αυτός ο τραυματισμός υπήρχε σε όλη τη διάρκεια του αμερικάνικου tour, στο US Open, στο Τορόντο, στο Σινσινάτι και στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Παρθήκαν εξειδικευμένα μέτρα στην αντιμετώπιση του συγκεκριμένου προβλήματος.

Το λύσαμε όσο μπορούσαμε, βρήκαμε λύσεις για να μπορέσει να παίξει εκεί, αλλά θεωρήθηκε αναγκαίο να ξεκουραστεί μετά το US Open για 2 εβδομάδες. Ο Στέφανος ήρθε εδώ με την πεποίθηση να παίξει, θα δούμε. Εννοείται πως μπορεί να παίξει και αύριο και μεθαύριο, δεν είναι τίποτα δεδομένο. Αν χρειαστεί να κάνουμε μια νίκη για να περάσουμε θα μπει να το κάνει”.

“Ο Στέφανος έκανε αποθεραπεία και αποκατάσταση όλο αυτό το διάστημα. Σήμερα χτύπησε μισή ώρα μέσα στο γήπεδο, δοκίμασε πράγματα. Ξέρει πολύ καλά το σώμα του και νομίζω ο ίδιος θα πάρει την απόφαση, να πει ότι είναι έτοιμος να κάνει αυτό που χρειάζεται να κάνει τις επόμενες δυο μέρες”.