Ο Μάρκος Παγδατής έκανε ένα live video στο Instagram απαντώντας σε πάρα πολλές ερωτήσεις φίλων απολαμβάνοντας παράλληλα τις διακοπές του στη Λεμεσό!


Του πάει η…συνταξιοδότηση!

Εμφανώς χαλαρός και απόλυτα ικανοποιημένος από την απόφασή του να εγκαταλείψει την ενεργό δράση στο πρόσφατο Wimbledon, ο Μάρκος Παγδατής απολαμβάνει τους πρώτους μήνες της μετά τένις εποχής του ευρισκόμενος, προς το παρόν, στην πατρίδα του, τη Λεμεσό.

Από εκεί, αναπαυτικά στον καναπέ του, απάντησε σε πολλές ερωτήσεις φίλων του από τις οποίες μαζέψαμε το πιο σημαντικό υλικό.

Για τη συνταξιοδότησή του

“Πάει πάρα πολύ καλά. Απολαμβάνω τη ζωή μετά το τένις, δεν μετανιώνω με τίποτα που σταμάτησα. Είμαι συνέχεια κοντά στην οικογένειά μου και χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι πολλές μέρες στην Κύπρο. Εδώ θέλω να ζήσω”.

Για τον Στέφανο Τσιτσιπά

“Είναι το μελλοντικό Νο1 του κόσμου. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην γίνει ο Στέφανος Νο1. Θα πάρει τουλάχιστον τρία Grand Slam. Πέρα από αυτά, είναι ένας πολύ καλός φίλος”.

Για τον πρόσφατο τελικό του Wimbledon

“Ένας από τους καλύτερους τελικούς όλων των εποχών. Ο Φέντερερ άξιζε τη νίκη αλλά ο Τζόκοβιτς έδειξε και πάλι πόσο δυνατός πνευματικά είναι. Το να γυρίσει πίσω από αυτά τα match point είναι αδιανόητο”

Φαβορί για το Αμερικανικό Όπεν;

“Σίγουρα ο Τζόκοβιτς. Πάντα είναι δύσκολο να τον κερδίσεις αλλά τώρα είναι σε τρομερή σωματικά και πνευματικά κατάσταση”

Θα κερδίσει άλλο Slam ο Φέντερερ;

“Το βρίσκω πάρα πολύ δύσκολο. Του δίνω κάποιες ελπίδες στο Αυστραλιανό γιατί είναι ξεκούραστος, ίσως και στο Wimbledon. Δεν πιστεύω ότι θα κερδίσει άλλο Slam”.

Φέντερερ ή Ναδάλ;

“Δύσκολη ερώτηση! Θα διαλέξω το στιλ τένις του Φέντερερ με την στάση και την αφοσίωση του Ναδάλ”.

 

Κώστας Αϊτάκης