Το Ολυμπιακό Γυμναστήριο Άνω Λιοσίων, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Tennis24, αναμένεται να φιλοξενήσει το tie Ελλάδα – Ρουμανία για τα play-offs του World Group I του Davis Cup τον ερχόμενο Φεβρουάριο (2-3/2 ή 3-4/2). 

Έτσι μετά από το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, τον Φεβρουάριο του 2023 στο tie με το Εκουαδόρ, αλλά και το Παναθηναϊκό Στάδιο τον περασμένο Σεπτέμβριο στις αναμετρήσεις με τη Σλοβακία, την Εθνική ομάδα αντισφαίρισης για φιλοξενήσει, ένα ακόμη σημαντικό γήπεδο το χωρητικότητας περίπου 8.500 θέσεων. 

Το κλειστό των Άνω Λιοσίων, έδρα και ιδιοκτησία της ΚΑΕ ΑΕΚ, δεν ήταν η μοναδική επιλογή για τις αναμετρήσεις της Ελλάδας με τη Ρουμανία, καθώς εκτός από το συγκεκριμένο γήπεδο υποψήφιο ήταν τόσο το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αλλά και το Εθνικό Κλειστό Γυμναστήριο “Δημήτριος Τόφαλος” στην Πάτρα. 

Θυμίζουμε ότι σε περίπτωση που η Ελλάδα καταφέρει και κερδίσει τη Ρουμανία θα προκριθεί στο World Group I και θα αγωνιστεί (τον ερχόμενο Σεπτέμβριο) κόντρα σε μια από τις 12 ομάδες που ηττήθηκαν από τα προκριματικά του World Group που θα διεξαχθούν επίσης τον Φεβρουάριο. 

Σε αντίθετη περίπτωση η Εθνική ομάδα θα υποβιβαστεί στο World Group II όπου και θα αντιμετωπίσει (τον ερχόμενο Σεπτέμβριο) μια από τις 12 νικήτριες ομάδες των play-offs του World Group II. 

Video highlights
Previous articleΑποθέωση για Σίνερ στο Σαν Σίρο (vid)
Next articleΠάει Κουβέιτ για προετοιμασία ο Ναδάλ