Δείτε το εκπληκτικό post του Στέφανου Τσιτσιπά τον Νοέμβριο του 2016 στο instagram, αγκαλιά με τον Ντόμινικ Τιμ.

O 18χρονος, τότε, Τσιτσιπάς, είχε πάει σαν επίλεκτος junior στο ATP Finals, προκειμένου οι κορυφαίοι του κόσμου να έχουν έναν δυνατό sparring partner για τις προπονήσεις τους.

Μετά από προπόνηση που είχε με τον Ντόμινικ Τιμ, ο Στέφανος έγραψε στο λογαριασμό του: “Λίγο ακόμα και θα καταλήξω να παίζω με αυτούς του παίκτες στο ATP Finals. Μια ακόμη έντονη προπόνηση σήμερα με τον Ντόμινικ. Είναι υπέροχο το συναίσθημα της βελτίωσης καθημερινά, συνηθίζοντας σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο τένις και φυσικά το να βρίσκομαι εδώ σε αυτό το απίστευτο τουρνουά”

Σε αυτή τη φωτογραφία αναφέρθηκε και ο Ντόμινικ Τιμ, από το Λονδίνο, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Μόλις είδα μια φωτογραφία όπου προπονήθηκα με τον Στέφανο για πρώτη φορά, όταν έπαιζα εδώ το 2016, στην πρώτη μου συμμετοχή στο ATP Finals. Ήταν hitting partner. Είναι απίστευτη ιστορία και για τους δυο μας, γιατί και οι δύο δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι τρία χρόνια αργότερα θα αντιμετωπίζαμε ο ένας τον άλλον στον τελικό”

Σήμερα στις 20:00GR-COSMOTE SPORT 6HD, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Ντόμινικ Τιμ στον τελικό του ATP Finals 2019.

Μην ανησυχείτε, μπορεί να γίνει και πιο απίστευτο στη συνέχεια…

 

Το προ τριετίας post του Τσιτσιπά στο Instagram