Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, Σπύρος Ζαννιάς, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στα σωματεία-μέλη της ΕΦΟΑ, σχετικά με την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου που πρέπει να τηρηθεί, στην επανέναρξη της τενιστικής δραστηριότητας.

“Ζήτησα με διαρκείς προτροπές-αναφορές και ζωντανές ενημερώσεις, προς την Οικογένεια του Τένις, να μην υπάρξει καμιά παραβατική συμπεριφορά σε σχέση με το “άνοιγμα” και τη λειτουργία των Σωματείων-Μελών της Ε.Φ.Ο.Α. Το σύνολο της λειτουργίας μας πρέπει είναι νόμιμο από κάθε άποψη, όπως και στη προτέρα του ιού περίοδο.

Πληροφορούμαι ότι, κάποιοι σκέφτονται με διαφορετικό και ιδιοτελή τρόπο. Τους ενημερώνω ότι, πέραν των οικονομικών επιπτώσεων από τα Ελεγκτικά Όργανα της Πολιτείας, θα εισηγηθώ στο Δ.Σ. να ενεργοποιηθεί το άρθρο 40 του Καταστατικού της Ε.Φ.Ο.Α., περί διοικητικών κυρώσεων, ακόμη και με διαγραφή Σωματείου-Μέλους από τη δύναμη της Ομοσπονδίας, για οποιαδήποτε παράβαση της νόμιμης λειτουργίας του.

Θα μείνουμε όρθιοι με οποιοδήποτε τίμημα και το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α., με τις αποφάσεις του, θα περιφρουρήσει μέχρι τέλους την υγεία και την ασφάλεια των Αθλητών/τριών και όλους τους Συμπολίτες μας” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Ζαννιάς.

Ζήτησα με διαρκείς προτροπές-αναφορές και ζωντανές ενημερώσεις, προς την Οικογένεια του Τένις, να μην υπάρξει καμιά…

Δημοσιεύτηκε από Spyros Zannias στις Πέμπτη, 7 Μαΐου 2020