Ο Ρότζερ Φέντερερ δεν άφησε αναπάντητες τις κατηγορίες περί αδιαφορίας και εγωιστικής συμπεριφοράς που δέχτηκε όσον αφορά στην υπόθεση της “βαριάς” ατμόσφαιρας που επικρατεί στη Μελβούρνη εξαιτίας των πυρκαγιών.

Ο Μπράιντεν Σνουρ αποκάλεσε εγωιστές τους Ρότζερ και Ράφα για το εν λόγω θέμα αναφέροντας πως δεν ενδιαφέρονται για τις συνθήκες που θα αντιμετωπίσουν οι τενίστες που θα αγωνιστούν στα εξωτερικά κορτ.

Ο 38χρονος θρύλος του αθλήματος διαφώνησε κάθετα με την εν λόγω τοποθέτηση και ανέφερε πως έχει κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να διεξαχθούν οι αναμετρήσεις υπό ομαλές συνθήκες.

“Και τι μπορώ να κάνω; Μπορώ να πηγαίνω στους διοργανωτές και να τους μιλάω κάθε μέρα. Πήγα και την Τρίτη και την Τετάρτη όταν η κατάσταση ήταν κακή. Τους επισήμανα ότι η επικοινωνία μεταξύ μας είναι πολύ σημαντική για να λυθεί το θέμα. Πρέπει να κάνουμε περισσότερα γιατί δεν έχω λάβει ακόμα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες”.

“Έχω περάσει από όλες τις βαθμίδες του αθλήματος ξεκινώντας από τα juniors για να φτάσω εδώ. Είναι τρελό να λένε ότι δεν ενδιαφέρομαι για τους άλλους παίκτες. Τους συναντώ συνέχεια στα αποδυτήρια και θέλω η ατμόσφαιρα να είναι καλή” επισήμανε ο Ροτζ.

Αν όλα πάνε καλά, το Αυστραλιανό Όπεν θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου.

 

Κώστας Αϊτάκης

Video highlights
Previous articleΗ συνέντευξη Τύπου του Φέντερερ
Next articleΖβέρεφ για Κύργιο: “Υπάρχουν πολλοί καλύτεροι από αυτόν”