Η Μαρία Σαράποβα απογοήτευσε στον προημιτελικό της κόντρα στην Κίκι Μπέρτενς στη Μαδρίτη καθώς δεν βρήκε λύσεις στο πανέξυπνο τακτικά παιχνίδι της Ολλανδής τενίστριας!


 

Είχαν δημιουργηθεί προσδοκίες για κάτι καλύτερο…

Ωστόσο, η Μαρία Σαράποβα την “έπαθε”, ίσως, από εκεί που δεν το περίμενε μιας και η εξαιρετική στο χώμα Κίκι Μπέρτενς έπαιξε ακριβώς έπρεπε για να βγάλει εκτός ρυθμού το επιθετικό παιχνίδι της Ρωσίδας ώστε να την κερδίσει πανηγυρικά με 4-6, 6-2, 6-3!

Με πανέξυπνη τακτική που περιελάμβανε πολλά slice και επιστροφή σχεδόν των…πάντων από τη δική της πλευρά του κορτ, η Μπέρτενς μετέτρεψε σε εφιάλτη τα δύο τελευταία σετ του αγώνα για τη Μάσα υποχρεώνοντάς την να κερδίσει με αίμα μόλις πέντε games.

Η κάτοχος πέντε τίτλων WTA, όλοι στο χώμα, έδειξε τον δρόμο για το πώς μπορεί να εξουδετερωθεί, στο χώμα τουλάχιστον, το δυναμικό παιχνίδι της Ρωσίδας που είχε κάνει “θραύση” στο τουρνουά μέχρι και την Πέμπτη με μία μεγάλη νίκη επί της Κίκι Μλαντένοβιτς μεταξύ άλλων.

Η φοβερή Μπέρτενς που ξεπέρασε και τον περσινό εαυτό της στη Μαδρίτη (είχε φτάσει στα προημιτελικά) θα αντιμετωπίσει την Καρολίν Γκαρσιά για μια θέση στον μεγάλο τελικό!

Πέμπτη, 10/5: Προημιτελικοί Madrid Open
Ka. Pliskova (Czech Republic) beat Halep (Romania) 6-4 6-3
Garcia (France) beat Suarez (Spain) 6-2 6-3
Bertens (Netherlands) beat Sharapova (Russia) 4-6 6-2 6-3

MADRID OPEN WOMEN’S DRAW l OOP (-1h) l TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

Video highlights
Previous articleΑποκλεισμός για Ντελ Πότρο! – VIDEO
Next articleΕπέστρεψε από την κόλαση! – VIDEO