Το αθλητικό σωματείο «ΒΙΒΙΑΝΑ Sports Club» με την συμμετοχή του «Πολιτιστικού Συλλόγου ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΗ», σας προσκαλεί στο 2o AΝDROS TENNIS OPEN 2019 για να απολαύσετε το νησί παρέα με το αγαπημένο σας άθλημα.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν από την Πέμπτη 8 έως την 17η Αυγούστου 2018 στις εγκαταστάσεις του αθλητικού σωματείου «ΒΙΒΙΑΝΑ Sports Club» στις Στενιές και στις εξής κατηγορίες:

  1. ΠΑΙΔΕΣ ΜΕΧΡΙ 12 ΕΤΩΝ

2. ΓΥΝΑΙΚΕΣ

3. ΑΝΔΡΕΣ-ROOKIES (αρχάριοι-όσοι παίζουν έως 2 χρόνια)

4. ΑΝΔΡΕΣ-OPEN

* Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ! *

Δηλώσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 7 Αυγούστου.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές:
α) με email στο bibianasportsclub@gmail.com
β) στο τηλέφωνο 6984249930 καθημερινά 10.00-14.00 και 17.00-22.00

Στις δηλώσεις θα πρέπει να αναγράφεται Ονοματεπώνυμο, Κατηγορία αλλά και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Ώρες Διεξαγωγής των Αγώνων
Οι αγώνες θα διεξάγονται καθημερινά από τις 10.00 πμ.

Όροι Διεξαγωγής
2 νικηφόρα sets των 6 games (6-6 tie-break των 7 πόντων) με το σύστημα NO-AD. Σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1 set θα διεξάγεται match tie-break των 10 πόντων.

Για τον 1ο γύρο και μόνο θα ισχύσει ο κανονισμός του Αναπληρωματικού σε αναμονή (Alternative on call) ο οποίος θα πρέπει είτε να βρίσκεται στις εγκαταστάσεις, ή να παρουσιαστεί εντός 30 λεπτών.

Όροι Συμμετοχής

Υποχρεώσεις αγωνιζόμενων
Οι αγωνιζόμενοι οφείλουν να προσέρχονται 10 λεπτά πριν τον αγώνα τους. Αγωνιζόμενος που δεν θα παρουσιαστεί εντός 15 λεπτών από την προγραμματισμένη ώρα της συνάντησης θα χάνει τον αγώνα.

Όσοι δεν δήλωσαν συμμετοχή στην προκαθορισμένη ημερομηνία έχουν το δικαίωμα να γράφονται στην Λίστα Αναπληρωματικών. Έτσι θα έχουν την δυνατότητα να μπουν στο ταμπλό, με σειρά προτεραιότητας, εφόσον κάποιος αγωνιζόμενος δεν παρουσιαστεί στον προγραμματισμένο αγώνα του ή δηλώσει ασθένεια. Η Λίστα Αναπληρωματικών κλείνει με την έναρξη των αγώνων της κατηγορίας τους.

Η πρόληψη της υγείας του κάθε αγωνιζόμενου είναι προσωπική ευθύνη του καθενός.Οι παίκτες συμμετέχουν στους αγώνες με δική τους ευθύνη. Η δήλωση επέχει θέση πιστοποίησης ικανότητας για την συμμετοχή σε αγώνες και αποδοχής της ατομικής ευθύνης.