Για την Πέμπτη μεταφέρθηκε η προημιτελική αναμέτρηση του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Σεμπάστιαν Κόρντα, λόγω του προχωρημένου της ώρας.
Σύμφωνα με τους κανονισμούς της ATP, δεν επιτρέπεται να ξεκινήσει αγώνας μετά τις 23:00 το βράδυ (τοπική ώρα) και οι μεγάλοι σε διάρκεια αγώνες που προηγήθηκαν, δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή του δεύτερου προημιτελικού στο Miami Open την Τετάρτη.
Τζόκοβιτς και Κόρντα θα παίξουν στο τρίτο προγραμματισμένο παιχνίδι του κεντρικού court την Πέμπτη με ώρα έναρξης 22:30GR.
Τον νικητή της αναμέτρησης περιμένει στα ημιτελικά ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ που κέρδισε πολύ δύσκολα 2-1 σετ τον Φρανσίσκο Σερούντολο.
Novak Djokovic's #MiamiOpen quarterfinal match vs Sebi Korda is rescheduled for Thursday due to a late start time. Was this the right call? 🤔#TCLive pic.twitter.com/Feohti8UAu
— Tennis Channel (@TennisChannel) March 27, 2025
MIAMI OPEN MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-6h)