Η Ελίνα Σβιτολίνα δεν δίστασε να ομολογήσει πως ανατρίχιασε με την επιστροφή της στη δράση και το court μετά από 13 μήνες.

Η Ουκρανή έχασε πάνω από ένα έτος δράσης καθώς στο διάστημα αυτό έγινε μητέρα ενώ πήρε και το χρόνο της μακριά από το άθλημα μετά την εισβολή της Ρωσίας στην πατρίδας της.

Η ίδια έκανε την επιστροφή της στο τουρνουά του Τσάρλεστον έχοντας δεχθεί τη wild card. Παρά την ήττα με 6-7(3) 6-2 6-4 απέναντι στη Γιούλια Πουτίντσεβα, η Σβιτολίνα δήλωσε αργότερα στο Tennis Channel πόσο χαρούμενη είναι με την επιστροφή της.

“Ανατρίχιασα”, είπε η Ουκρανή. “Επικρατούσε μία πραγματικά πολύ γλυκιά ατμόσφαιρα και ηταν ωραίο να βλέπω τόσους πολλούς ανθρώπους που με στήριξαν σε κάποιες δύσκολες στιγμές. Σωματικά δεν ήταν εύκολο για εμένα αλλά στο τέλος είμαι χαρούμενη με τον τρόπο που έπαιξα. Τώρα, μπορώ να δω πιο καθαρά που πρέπει να βελτιωθώ. Νομίζω ότι χτυπάω καλά τη μπάλα. Πρέπει να δουλέψω περισσότερο στη φυσική μου κατάσταση και να είμαι περισσότερη συγκεντρωμένη στο τώρα. Κάποια πράγματα εδώ και εκεί θα κάνουν τη διαφορά για εμένα”.

 

 

Video highlights
Previous articleEstoril Open: Δύσκολη επιστροφή στις νίκες για Τιμ (vid)
Next articleWorld Padel Tour: Τα Highlights από το Reus Open (vids)