Τη δημιουργία αθλητικού τμήματος τένις ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, προσθέτοντας ακόμη ένα τμήμα στα ήδη υπάρχοντα. Επικεφαλής σε αυτή την προσπάθεια θα είναι οι Γιώργο Σταμούλος και Θοδωρής Αγγελίνος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την δημιουργία Αγωνιστικού Τμήματος Αντισφαίρισης. Η έναρξη λειτουργίας του συγκεκριμένου τμήματος, αντιπροσωπεύει μια νέα αφετηρία για τον σύλλογο και υπόσχεται μια συναρπαστική πορεία στον χώρο του αθλήματος.

Στόχος του Ολυμπιακού, είναι να κορυφώσει τη δυναμική που έχουν οι Ακαδημίες του, δίνοντας στους αθλητές του, την δυνατότητα να αγωνιστούν και να διεκδικήσουν τους στόχους τους τόσο σε Πανελλήνιο, όσο και σε Διεθνές επίπεδο.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η έναρξη της συνεργασίας του συνδέσμου μας, με τον καταξιωμένο προπονητή Αντισφαίρισης Α’ κατηγορίας της Γ.Γ.Α., κ. Γιώργο Σταμούλο, ο οποίος έχει αναδείξει σπουδαίους αθλητές και αθλήτριες. Μαζί με τον επικεφαλής του τμήματος Αντισφαίρισης του Ολυμπιακού, κ. Θοδωρή Αγγελίνο, θα έχουν την γενική επίβλεψη του Αγωνιστικού τμήματος, το οποίο ξεκινά την λειτουργία του από την Δευτέρα 4/9, στις εγκαταστάσεις αντισφαίρισης του Ολυμπιακού, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο 6944625826».

Video highlights
Previous articleUS Open: Ο απίθανος backhand winner της Γκοφ (vid)
Next articleΚόσοβο: Διπλός θρίαμβος για Α. Παναγιωτίδου – Τίτλος στα διπλά για Πουρναρόπουλο