Ο Κάρλος Αλκαράθ, ενόψει της πρεμιέρας του στο Cinch Championships του Λονδίνου την Τρίτη, δήλωσε ανυπόμονος για τη στιγμή που θα αγωνιστεί στο πλευρό του Ράφαελ Ναδάλ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και είναι έτοιμος να μάθει δίπλα στον καταξιωμένο συμπατριώτη του.

Για τον 21χρονο Ισπανό θα είναι η πρώτη Ολυμπιάδα που θα πάρει μέρος ενώ ο Ναδάλ είναι δύο φορές χρυσός Ολυμπιονίκης, στο Πεκίνο 2008 (μονά) και στο Ρίο 2016 (διπλά).

“Δεν περίμενα ότι θα παίξω στα διπλά στους Ολυμπιακούς με τον Ράφα. Είναι μια ξεχωριστή στιγμή για μένα και είμαι πολύ χαρούμενος που θα το ζήσω αυτό. Θα δούμε πως θα πάει αλλά σίγουρα είναι μια σπουδαία στιγμή. Πιστεύω ότι θα με μάθει να διαχειριστώ όλες τις καταστάσεις. Είμαι ο νεαρός τύπος που πρέπει να ωριμάσει σαν παίκτης αλλά και σαν άνθρωπος.

Θα είναι η πρώτη μου Ολυμπιάδα. Όλα θα είναι καινούργια για μένα εκεί και ελπίζω να μπορέσω να μάθω πολλά από τον Ράφα” τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλκαράθ.

Ο Ναδάλ αποφάσισε να μην αγωνιστεί καθόλου στη χορτάρινη σεζόν και στο Wimbledon, θέλοντας να επικεντρωθεί στο χώμα και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Πριν την Ολυμπιάδα στο Παρίσι (27/07), ο 37χρονος Ισπανός θα αγωνιστεί στο χωμάτινο τουρνουά του Μπάσταντ (15-21 Ιουλίου).

 

Video highlights
Previous articleQueen’s: Ξεκινάει την προσπάθεια υπεράσπισης ο Αλκαράθ
Next articleΤσιτσιπάς, Μεντβέντεφ και Ρούμπλεφ αποθεώνουν Σίνερ