Ο Κάρλος Αλκαράθ άναψε το στο Σάββατο το βράδυ το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πόλη της Μούρθια, ύψους 32 μέτρων και διαμέτρου 23 μέτρων, χτυπώντας μια μπάλα του τένις με τη ρακέτα του μετά από την αντίστροφη μέτρηση του πολυπληθούς κοινού που συγκεντρώθηκε στην Plaza Circular για να δει το μεγάλο αυτό σόου από κοντά. 

Ο δήμαρχος της Μούρθια, Χοσέ Μπαλέστα, παρουσίασε τον Νο2 του κόσμου από το Ελ Παλμάρ της Μούρθια, λίγο μετά από τη μουσική βραδιά με την τραγουδίστρια Ρουθ Λορέντσο να ερμηνεύει μερικά από τα τραγούδια της στο κοινό που παρευρέθηκε στο άναμμα του δέντρου. 

“Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές. Ζήτω η Μούρθια”, έγραψε στην κάμερα ο Αλκαράθ, όπως ακριβώς κάνουν οι τενίστες μετά από νίκη.”. Ο Αλκαράθ απολαμβάνει λίγες μέρες στη γενέτειρά του μετά από τις διακοπές που έκανε στο Μεξικό. 

Από εκεί και πέρα ο Ισπανός πιάνει και πάλι δουλειά ενόψει τη νέας σεζόν. Ο Νο2 του κόσμου θα ξεκινήσει την προετοιμασία του, η οποία περιλαμβάνει πολλά παιχνίδι επίδειξης όπως αυτό κόντρα στον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ στις 28 Δεκεμβρίου. 

Video highlights
Previous articleΦέντερερ: “Είναι καλό για το άθλημα που παίζουν ακόμα Ράφα και Νόλε” (vid)
Next articleΟ Νισικόρι επιβεβαίωσε την απόσυρσή του από το Australian Open