Εκτός προγράμματος τέθηκε οριστικά και αμετάκλητα το Mexico Major για το Premier Padel. Αιτία αυτής της εξέλιξης είναι ο τυφώνας “Οτίς” που έχει πλήξει την περιοχή του Ακαπούλκο, από τον οποίο ήδη δεκάδες άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ και οι υλικές καταστροφές είναι κολοσσιαίες.

Οι αρμόδιοι του Premier Padel πραγματοποίησαν τις προηγούμενες ημέρες έλεγχο στις γηπεδικές εγκαταστάσεις και έκριναν πως είναι ανέφικτο να αποκατασταθούν οι ζημιές έως τις 27 Νοεμβρίου που επρόκειτο να αρχίσει το τουρνουά, αλλά ούτε και τις αμέσως επόμενες εβδομάδες.

Έγινε παράλληλα η αναζήτηση δυνατότητας μεταφοράς του τουρνουά σε διαφορετικό χώρο, ωστόσο ούτε αυτή η λύση τελεσφόρησε. Έτσι, το Premier Padel προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση για την ακύρωση του τουρνουά το 2023.

Πρέπει να τονιστεί πως οι διοργανωτές μελετούν το σενάριο να διεξαχθεί τελικά το Mexico Major τον Ιανουάριο, δηλαδή πριν αρχίσει και επισήμως η αγωνιστική δράση για τη σεζόν του 2024. Ακόμη πάντως δεν υπάρχει κάποια οριστική απόφαση επί του ζητήματος.

Τέλος, σημειώνεται πως αυτό είναι το δεύτερο τουρνουά Premier Padel που ακυρώνεται το τελευταίο διάστημα. Είχε προηγηθεί το NewGiza P1 που επρόκειτο να γίνει στην Αίγυπτο, αλλά θεωρήθηκε επισφαλές λόγω της θερμής κατάστασης στο γειτονικό Ισραήλ. Πλέον, το Milan P1 είναι η μοναδική διοργάνωση που απομένει στο Premier Padel για το 2023 και θα διεξαχθεί το διάστημα 4-10 Δεκεμβρίου.

Video highlights
Previous articleΤσιτσιπάς: “Υπέροχο που πήρα την πρόκριση”
Next articleΣίνερ: “«Έπρεπε να σκεφτώ την υγεία μου και το σώμα μου»