Η Μαρία Σάκκαρη ήταν σε άγρια κατάσταση στην πρεμιέρα της στο Σινσινάτι συντρίβοντας την Καμίλα Τζιόρτζι και περιμένει τώρα την Πέτρα Κβίτοβα!


Ποιος είδε τη Μαρία και δεν τη φοβήθηκε στην πρεμιέρα της στο Σινσινάτι!

Η 23χρονη Ελληνίδα τενίστρια αντέδρασε με τον πιο αποστομωτικό τρόπο μετά τη…τσάμπα ήττα που είχε στο Τορόντο κόντρα στην Άλισον Ρίσκε χάνοντας τέσσερα match points.

Η Σάκκαρη είναι σε πολύ καλή κατάσταση και το επιβεβαίωσε στην πρεμιέρα της στο Western and Southern Open κάνοντας μια “μπουκιά” την Καμίλα Τζιόρτζι κερδίζοντας την εύκολα με 6-3, 6-0.

Σαρωτική και με το νέο της σαφώς πιο επιθετικό παιχνίδι στην πρώτη γραμμή, η SakkAttack δεν άφησε κανένα περιθώριο απειλής από την big hitter Ιταλίδα που φάνηκε εντελώς ανήμπορη να αντιμετωπίσει τη Σάκκαρη στην τωρινή της κατάσταση.

Πολύ ενδιαφέρον και γεμάτο προκλήσεις ματς ακολουθεί για τη Μαρία καθώς την περιμένει η προερχόμενη από τραυματισμό, Πέτρα Κβίτοβα, την οποία κέρδισε φέτος με μια τρομερή εμφάνιση στο Open Internazionali της Ρώμης.

Με το δεξί στο Σινσινάτι μπήκαν και οι Ελίζ Μέρτενς και Βίνους Γουίλιαμς σε αντίθεση με τη Γέλενα Οσταπένκο που αποκλείστηκε από την Γιούλια Πουτίντσεβα.

WESTERN & SOUTHERN OPEN DRAW | OOP (-7h)

 

Κώστας Αϊτάκης