Εδώ και λίγες ώρες, ξεκίνησε η προωθητική καμπάνια ενόψει Αυστραλιανού Όπεν 2020, με τους ανθρώπους του management, να έχουν πάει σε άλλο επίπεδο τη διαφήμιση του θεσμού…


 

Η Άσλεϊ Μπάρτι θα είναι το πρόσωπο του Αυστραλιανού Όπεν φέτος και οι διοργανωτές του θεσμού ξεκίνησαν την προωθητική τους καμπάνια, έχοντας ως κεντρικό πρόσωπο τη Νο1 τενίστρια του πλανήτη.

Οι άνθρωποι του τουρνουά είχαν να δούνε πολλά χρόνια Νο1 από την χώρα τους και στο ΑΟ 2020, η Μπάρτι θα είναι το Νο1 θέμα συζήτησης.

“Come for Barty, stay for the party”

Αυτήν είναι η βασική φράση που επέλεξαν φέτος οι Αυστραλοί για να διαφημίσουν το πρώτο Grand Slam της χρονιάς και για να παρακινήσουν τους απανταχού Αυστραλούς, να πάνε στις εγκαταστάσεις του τουρνουά, ώστε να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες της “Ας”.

Πανέξυπνη ιδέα και άκρως επιτυχημένη μέχρι στιγμής, η χρησιμοποίηση αυτής της ατάκας για την προώθηση του Australian Open 2020.

Ήδη, η προωθητική καμπάνια κρίνεται εξαιρετική κι αναμένεται, εκ του αποτελέσματος, να έχει πολύ μεγάλη επιτυχία στα γήπεδα της Μελβούρνης σε λίγες εβδομάδες από τώρα. Όσον αφορά την ίδια τη Μπάρτι ; Σίγουρα, η πίεσή της ανεβαίνει, αλλά θα το χαρεί.

“Έλα για την Μπάρτι και μείνε για το πάρτι”, λοιπόν. Μετράμε αντίστροφα…