Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, αγωνίστηκε το βράδυ της Πέμπτης, σε ερασιτεχνικό τουρνουά Όπεν που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ και μετά από σκληρή μάχη με τον αντίπαλό του, κατάφερε να προκριθεί στον επόμενο γύρο, με ανατροπή 4-6, 6-2, 10-7 στο match tie break.

Αναφερόμενος στην εμπειρία του αυτή, μέσω από ανάρτηση στο Facebook, ο κ.Γεωργιάδης είπε: “Σήμερα έπαιξα τον πρώτο μου αγώνα στο τουρνουά τένις στο ΟΑΚΑ. Κληρώθηκα με έναν πολύ δυνατό παίκτη τον κ. Ηλία Πιτσίκο. Ξεκινήσαμε το πρώτο γκέϊμ και κράτησε σχεδόν 20’. Προηγήθηκε 5-1 και λέω πάει, το γύρισα όμως σε 5-4 και έχασα τελικά 6-4 το πρώτο σετ. Στο δεύτερο μπήκα συγκεντρωμένος, προηγήθηκα με 4-0, κέρδισα 6-2 και πήγαμε στο τάϊ μπρέικ στα 10. Μετά από μάχη κέρδισα 10-7 και προκρίθηκα.

Ο αθλητισμός είναι Υγεία και Ποιότητα Ζωής, να κάνετε όλοι σας κάτι που να σας ευχαριστεί και να σας κάνει να κρατάτε μία καλή φυσική κατάσταση. Πάμε τώρα για τον επόμενο γύρο αλλά πήρα μεγάλη χαρά σήμερα και ευχαριστώ τον Ηλία ήταν πολύ δυνατός και δίκαιος παίκτης”

Σήμερα έπαιξα τον πρώτο μου αγώνα στο τουρνουά τένις στο ΟΑΚΑ. Κληρώθηκα με έναν πολύ δυνατό παίκτη τον κ….

Δημοσιεύτηκε από Άδωνις Γεωργιάδης – Adonis Georgiadis στις Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2020

 

Photogallery