Η Collective TS συνεχίζοντας το μηνιαίο της θεσμό, σε συνεργασία με τη Les Raquettes Tennis Academy, διοργανώνει το 5ο Intensive Juniors Training Session για παίκτες προαγωνιστικού και αγωνιστικού επιπέδου, ηλικιών από 9 – 18 ετών.. χωρισμένοι σε ηλικίες και επίπεδα.

Οι δύο ακαδημίες θα προσφέρουν ένα υψηλών προδιαγραφών 3ωρο προπονητικό πρόγραμμα στις εγκαταστάσεις του Les Raquettes Tennis Club, ειδικά διαμορφωμένο στις ανάγκες των παικτών εν όψει των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων τόσο σε εθνικά όσο και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Το ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα θα περιλαμβάνει 3 ώρες προπόνηση Τεχνικής, Τακτικής, Ψυχοδιανοητικών Ικανοτήτων και εξειδικευμένη προπόνηση Φυσικής Κατάστασης, αντικείμενα που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο γήπεδο.

Υπεύθυνος του προγράμματος θα είναι ο Τεχνικός Διευθυντής της Collective, Μάνος Μουλιανιτάκης, την οργάνωση έχουν οι υπεύθυνοι και προπονητές των ακαδημιών Κωνσταντίνος Βουρούκος και Γιώργος Κάκαλος σε συνεργασία με τον Ανδρέα Ζουριδάκη και Δημήτρη Κρυστάλλη.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται ηλεκτρονικά στο email: info@collective-tennis.gr
Πληροφορίες: 6932487294 – 6978899960
www.collective-tennis.gr

Τιμή συμμετοχής: 25 ευρώ

*10% έκπτωση σε αδέρφια

lesraquettes-afisa18_420.jpg