Για δεύτερη φορά στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα στο Λουτράκι, η ΣΤ΄ Ένωση Αντισφαίρισης Πελοποννήσου και των Ιονίων Νησιών θα διοργανώσει Tennis Camp.

Ο Σέρβος Oμοσπονδιακός προπονητής Ιvan Gazo από τη διάσημη ακαδημία τένις της Σερβίας (ο προπονητής που μύησε στο τένις τον Νοvak Djokovic, την Ivanovic κ.α. ) Ακαδημία Τένις Σερβίας ¨WINNER¨ , κάτοχος διπλωμάτων ETA & ITF Level II θα διδάξει τα μυστικά και τη φιλοσοφία της τενιστικής του σχολής σε τενιστικό camp. Με αυτόν τον τρόπο θα δοθεί η ευκαιρία σε νεαρούς τενίστες να γνωρίσουν από κοντά τον μοναδικό τρόπο εκγύμνασης και διαπαιδαγώγησης της σχολής της Ακαδημίας Τένις της Σερβίας , να διασκεδάσουν και να κάνουν νέους φίλους –παρέες .

Σκοπός του Τennis Camp πέραν του κατασκηνωτικού του χαρακτήρα είναι:

– ο σχεδιασμός και η υλοποίηση προπονητικών προγραμμάτων της τενιστικής σχολής του Σέρβου προπονητή IVAN GAZO

– Η παρακολούθηση από τους Camper μιας διαφορετικής τενιστικής σχολής

– Η πιστοποίηση ταλέντων και η ανάδειξη της κατεύθυνσης βελτίωσής τους

Η πρόοδος του τένις οδηγεί στην ανάγκη για περισσότερες δραστηριότητες. Έτσι αποφασίσαμε να διοργανώσουμε το τενιστικό camp στο Kέντρο Άθλησης και Αναψυχής Sportcamp στο Λουτράκι.

Το camp απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια των κατηγοριών 12-14-16 ετών με κάρτα αθλητή. Θα τηρηθεί αυστηρά κατάσταση προτεραιότητας με βάση :
α) Κατ΄ αρχήν η θέση στην πανελλήνια κατάταξη του αιτούντος
β) Η ημερομηνία κατάθεσης /αποστολής της προκαταβολής
του συνολικού ποσού συμμετοχής.

ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ Συμπληρώνουν και αποστέλλουν με φαξ ή ταχυδρομικά ή e-mail το συνημμένο δελτίο εγγραφής της προκήρυξης.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία/ διευκρίνιση μπορείτε να απευθύνεστε στην κα Εύη Παντελέων, κινητό 6977878481, φαξ 2744063895 και e-mail: evipanteleonart@hotmail.co

pdf Κατεβάστε τη φόρμα συμμετοχής

Video highlights
Previous articleΤο 14ο περνάει από Αργεντινή
Next articleΣτην Κεφαλονιά το επίκεντρο