Μετά το επιτυχημένο 1ο Open Ανδρών-Γυναικών «Wilson Cup» που διεξήχθη τον Μάιο του 2009, ο σύλλογός μας τηρώντας την υπόσχεσή του, διοργανώνει το 2ο Open Ανδρών-Γυναικών «Wilson Cup» αφιερωμένο στο περιβάλλον από 25 Σεπτεμβρίου έως και 17 Οκτωβρίου 2009 στις εγκαταστάσεις του στο Χαλκιοπούλειο Α.Κ. στην Λαμία. 

Ήδη οι κληρώσεις έχουν ολοκληρωθεί και οι αγωνιζόμενοι μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου http://www.foatennis.gr  Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία αφού άγγιξαν τις 120. Στο τουρνουά θα λάβουν μέρους και αθλητές-τριες από Λάρισα, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Στυλίδα, Καμ. Βούρλα καθώς και από άλλες πόλεις της Κεντρικής Ελλάδας.

Το τουρνουά στηρίζεται και από την Ε’ Ενωση Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντρικής Ελλάδος καθώς και από την ευγενική χορηγία της ασφαλιστικής εταιρίας «ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ Α.Ε.» Με αυτόν τον τρόπο ο σύλλογός μας αποδεικνύει ότι το τένις δεν έχει ηλικίες και παράλληλα δίνει στους μη επαγγελματίες αθλητές και αθλήτριες την ευκαιρία γνωριμίας, διασκέδασης και τρόπου ζωής αποσπώντας τους έτσι από την καθημερινότητα και το άγχος της εποχής μας. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου όπως και στο προηγούμενο τουρνουά θα διασκεδάσουμε με την καθιερωμένη χοροεσπερίδα με γλέντι φαγητό ποτό και ζωντανή μουσική.

Video highlights
Previous articleΈνα μήνα χωρίς Φέντερερ!!!!
Next articleΗ Κλάιστερς με τη Fila στην κορυφή