Η κορυφαία ακαδημία τένις στη Λάρισα, Tennis Hall Academy, διοργανώνει το «1ο League Tournament 2020» στις νεόκτιστες εγκαταστάσεις της.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε 2 φάσεις. Η 1η φάση θα διεξαχθεί με την μορφή ομίλων όπου κάθε παίκτης θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους υπόλοιπους παίκτες του ομίλου του ενώ η 2η φάση θα διεξαχθεί με την μορφή ταμπλό (main draw). Ο αριθμός των ομίλων που θα σχηματιστούν θα εξαρτηθεί από τις δηλώσεις συμμετοχής.

Διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη εδώ.

Το Tennis Hall και η ακαδημία Δημήτρης Πατσουράκος αποτελούν έναν ολοκληρωμένο αθλητικό οργανισμό.

Στόχος της ακαδημίας είναι η αναβάθμιση του τένις και γενικότερα του αθλητικού πνεύματος στην περιοχή της Λάρισας. Στις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις, προσφέρονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και ό,τι χρειάζεται ένας αθλητής για να πετύχει τους στόχους του. Παράλληλα, η ακαδημία στοχεύει στην ανάδειξη νέων ταλέντων της περιοχής που παραδοσιακά βγάζει αθλητές στις πρώτες θέσεις της Πανελλήνιας κατάταξης.

To Tennis Hall Academy θέλει να φέρει περισσότερα παιδιά και μεγάλους κοντά στο τένις και στον αθλητισμό δημιουργώντας έναν αθλητικό πολυχώρο για όλη την οικογένεια.

Δείτε τις υπέροχες εγκαταστάσεις -> https://www.tennishall.gr

 

Video highlights
Previous articleΠέταξε εκτός Μελβούρνης τον Ντιμιτρόφ ο Πολ – VIDEO
Next articleΧρειάστηκε να δουλέψει – VIDEO