Ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι αγώνες στο 13th Lyttos Beach ITF Pro Circuit.

Οι τελικοί ανδρών και γυναικών των 15.000 δολαρίων ανά τουρνουά, πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια του τελευταίου Σαββατοκύριακου τις σειράς των τριών εβδομάδων.

Οι φίλοι του τένις είχαν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν για μια ακόμα χρονιά στις αθλητικές εγκαταστάσεις Lyttos Beach Tennis Academy της ξενοδοχειακής μονάδας Lyttos Beach του Ομίλου Π. Σαπουνάκη, από τις 26 Οκτωβρίου έως και 18 Νοεμβρίου 2018.

Στους άνδρες, το Νο5 του ταμπλό και Νο525 στην παγκόσμια κατάταξη ,Τομ Κόσεβαρ – Ντέσμαν , επικράτησε του Νο2 και Νο482 στην παγκόσμια κατάταξη Βίτ Κόπριβα με 2-0 σετ (7-6(1), 6-2).

Στις γυναίκες, η Ολεξάνδρα Ολυινίκοβα από την Κροατία, Νο3 στο τουρνουά και Νο709 στην παγκόσμια κατάταξη, επιβλήθηκε 2-0 σετ (7-6(3), 7-6(4) της Ανα Χέρτελ από την Πολωνία.

Νικητές για τον τίτλο στα διπλά αναδειχτήκαν στους άνδρες οι Κοπρίβα/Πίτσλερ οι οποίοι κέρδισαν 2-1 σετ (6-2, 4-6, 10-7) τους Έλληνες Τσιτσιπά/Καλοβελώνη και στις γυναίκες οι Βανγκέλοβα/Ιακοβλεβα επικράτησαν άνευ αγώνος των Γκλός και Γκουερίν.

Το Lyttos Beach, εκτός των υπόλοιπων αθλητικών εγκαταστάσεων, λειτουργεί οργανωμένη ακαδημία τένις (Lyttos Beach Tennis Academy), και διαθέτει εκτός το νέο σύγχρονο κτίριο του αθλητικού κέντρου, 27 γήπεδα τένις και των τριών ειδών (γρασίδι, χωμάτινα και σκληρά) και 4 γήπεδα padel.