Παρόλο που προέρχεται από δύο απανωτές εγχειρήσεις στο ισχίο και διανύει το 29ο έτος της ηλικίας του, ο Λέιτον Χιούιτ νιώθει πιο δυνατός από ποτέ και πιστεύει ότι έχει ακόμα τις δυνατότητες να για να επιστρέψει στο top10 της παγκόσμιας κατάταξης μέσα στο 2011!

Έχοντας επαναπροσλάβει τον πρώην προπονητή του, Τόνι Ρος ο Αυστραλός σούπερ σταρ βρίσκεται στο Νο54 του κόσμου και θα ξεκινήσει τη δύσκολη προσπάθεια για επάνοδο στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, παίρνοντας μέρος στο Hopman Cup και στο exhibition τουρνουά Kooyong Classic στο ξεκίνημα της νέας σεζόν, αντί για το Sydney International που συνήθως έπαιρνε μέρος.

“Όλα είναι θέμα προγραμματισμού και πιστεύω ότι αυτή θα είναι η καλύτερή μου προετοιμασία για το Grand Slam. Θα δοκιμάσω κάτι το διαφορετικό. Αν καταφέρω να παίξω μια γεμάτη χρονιά, θέλω να συμμετάσχω στο Masters Cup. Ακόμα αισθάνομαι πως όταν παίζω το καλύτερό μου τένις, μπορώ να συναγωνιστώ τους καλύτερους τενίστας. Αν κάνω αυτό που είμαι ικανός στα μεγάλα τουρνουά και ειδικά στα Grand Slams, αυτός είναι ένας ρεαλιστικός στόχος” τόνισε χαρακτηριστικά ο Χιούιτ.

Video highlights
Previous articleΠανεπιστημιακό τουρνουά τένις
Next articleΣε ιταλικά χέρια ο Σόντερλινγκ