Δύο εκπρόσωποι της Τσέχικης σχολής θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο Moorila International του Hobart μετά τα αποτελέσματα των ημιτελικών της Πέμπτης. Η Ιβέτα Μπενέσοβα και η Πέτρα Κβίτοβα θα αναμετρηθούν στον τελικό του Σαββάτου και θα διεκδικήσουν τον τίτλο και τα 37.000 δολάρια.

Οι δυο κορυφαίες Τσέχες τενίστριες, με βάση την παγκόσμια κατάταξη, θα αναμετρηθούν την Παρασκευή με φόντο το τρόπαιο του Hobart International. Η έμπειρη Ιβέτα Μπενέσοβα με έναν επαγγελματικό τίτλο στο ενεργητικό της θα συναντήσει την πρωτάρα Πέτρα Κβίτοβα στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στο Tour της WTA.

Η 25χρονη Μπενέσοβα, Νο41 στον κόσμο, χρειάστηκε μόλις 58 λεπτά για να επικρατήσει με 6-1, 6-3 της 20χρονης Σλοβάκας, Μαγκνταλένα Ριμπαρίκοβα (Νο57) χάνοντας μόλις μια φορά το σερβίς της και πραγματοποιώντας 5 breaks στο σερβίς της Ριμπαρίκοβα.

Στον άλλο ημιτελικό, το νέο αστέρι του Τσέχικου τένις, η 18χρονη Πέτρα Κβίτοβα (Νο49) επικράτησε σχετικά εύκολα 6-4, 6-2 της Γαλλίδας, Βιρζινί Ραζανό και κόντρα στην Μπενέσοβα θα διεκδικήσει τον πρώτο της επαγγελματικό τίτλο.

Πέμπτη 15/1: Ημιτελικά Hobart International
Kvitova (Czech Republic) beat Razzano (France) 6-4 6-2
Benesova (Czech Republic) beat Rybarikova (Slovakia) 6-1 6-3

HOBART INTERNATIONAL DRAW

Video highlights
Previous articleΣΟΚ με Τσονγκά! Χάνει το AO;
Next articleΤου έκλεισε το σπίτι