Ο Ράφαελ Ναδάλ, για πρώτη φορά στην καριέρα του, θα αγωνιστεί σε ένα Grand Slam όντας στο Νο1 του κυρίως ταμπλό. Ο 22χρονος Ισπανός που την προηγούμενη Δευτέρα εκθρόνισε τον Φέντερερ απ’την κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, θα πάει στη Νέα Υόρκη προκειμένου να επιβεβαιώσει όλα τα προγνωστικά που τον θέλουν το φαβορί για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου, μετά την τεράστια επιτυχία στο Πεκίνο όπου πανηγύρισε το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο.

Από την άλλη, ο Ρότζερ Φέντερερ ο οποίος τα τελευταία 4 χρόνια κατακτά το US Open, θα είναι το Νο2 του ταμπλό στη Νέα Υόρκη κάτι που έχει να συμβεί από το Australian Open το 2004.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, πρωταθλητής στη Μελβούρνη και φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης, θα είναι το Νο3 με Νο4 τον Ισπανό, Νταβίντ Φερέρ.

Στις γυναίκες, το Νο1 της WTA, Άννα Ιβάνοβιτς θα είναι και το Νο1 του ταμπλό και θα ψάξει για τον δεύτερο Grand Slam τίτλο της καριέρας της, μετά την κατάκτηση του φετινού Roland Garros. Στο Νο2 θα είναι η συμπατριώτισσά της, Γέλενα Γιάνκοβιτς ενώ Νο3 η πρώην πρωταθλήτρια του Us Open, Σβετλάνα Κουζνέτσοβα. Η χρυσή Ολυμπιονίκης, Έλενα Ντεμεντίεβα θα είναι το Νο5 του ταμπλό, με Νο4 τη Σερένα Γουίλιαμς.

Video highlights
Previous articleΚι όμως δεν είναι το φαβορί
Next articleΔύσκολο ξεκίνημα για Ιβάνοβιτς