Με κριτήριο την παροχή του πληρέστερου και πλέον ολοκληρωμένου stringing service και με οδηγό την επιτυχημένη διοργάνωση πέντε stringing workshops στο παρελθόν, το 10nis Advice Academy, η νέα ακαδημία τέννις στη Θεσσαλονίκη, η οποία βρίσκεται στα γήπεδα τένις του πεντάστερου ξενοδοχείου Hotel Nikopolis , σε συνεργασία με τον Γεώργιο Παχιάκο, ERSA (European Racquet Stringers Association) Greece Manager & Tester, ERSA Pro Tour Stringer & USRSA (United States Racquet Stringers Association) Master Racquet Technician, διοργανώνουν το 6ο Σεμινάριο εξειδίκευσης και επιμόρφωσης τεχνικών ρακετών (και 1ο μετά την ανάληψη, από τον Γιώργο Παχιάκο, του Management της ERSA στην Ελλάδα).

Εισηγητής, συντονιστής, επιβλέπων και εξεταστής του σεμιναρίου θα είναι ο Γιώργος Παχιάκος, με τη βοήθεια και συνδρομή του Γιώργου Δημητρακόπουλου, ERSA & USRSA Master Racquet Technician (ο οποίος θα έχει ρόλο συντονιστή και εισηγητή στο Workshop).  Οι παραπάνω, με τη μεγάλη τους εμπειρία και εξειδίκευση στην παροχή του πλέον ολοκληρωμένου stringing service, θα εισαγάγουν τους συμμετέχοντες σε μία πλούσια και ενδιαφέρουσα ποικιλία αντικειμένων.

Δομή και κατασκευή ρακετών, είδη χορδών, βασικές τεχνικές πλεξίματος, διάφοροι τύποι μηχανών πλεξίματος, εργαλεία πλεξίματος, αλλαγή bumper & grommet, αλλαγή βασικού grip και αντιμετώπιση προβλημάτων και δυσχερειών, είναι μερικά μόνο από τα αντικείμενα που θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Φυσικά η εμπειρία και το υπόβαθρο των εισηγητών είναι εχέγγυο για την εξασφάλιση της παροχής των καλύτερων δυνατών συμβουλών και γνώσεων αλλά και μοναδική ευκαιρία για όλους τους συμμετέχοντες να επωφεληθούν, θέτοντάς τους τις όποιες απορίες και ερωτήσεις τους.

To stringing workshop θα πραγματοποιηθεί στο HOTEL-NIKOPOLIS (www.hotel-nikopolis.com/gr), Ασκληπιού 16-18, Πυλαία, Θεσσαλονίκη, το διήμερο 28 & 29 Σεπτεμβρίου 2013. Θα ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου 28 Σεπ 2013 και θα συνεχιστεί μέχρι αργά το απόγευμα.

Για όσους επιθυμούν να εξεταστούν, προκειμένου να τους απονεμηθεί πιστοποίηση από την ERSA (Certified Stringer & Master Racquet Technician), οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 29 Σεπ 2013.

Στο stringing workshop μπορούν να συμμετέχουν όσοι επιθυμούν να μυηθούν στο χώρο του πλεξίματος, όσοι επιθυμούν να βελτιώσουν την εμπειρία και τις επιδεξιότητές του καθώς και όσοι θέλουν να εξεταστούν, επανεξεταστούν ή να αναβαθμίσουν το πτυχίο που ήδη κατέχουν.

Εργαλεία και υλικά πλεξίματος θα παρασχεθούν σε όλους τους συμμετέχοντες, αν και συστήνεται, σε όσους ήδη έχουν, να φέρουν τα δικά τους.

Το κόστος του σεμιναρίου είναι 100 ευρώ, το κόστος εξέτασης (για όσους επιθυμούν) 119 ευρώ, το τεστ αναβάθμισης πτυχίου 60 ευρώ και το κόστος εγγραφής στην ERSA 99 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι, για πρώτη φορά, έχει μεταφραστεί στην Ελληνική Γλώσσα όλο το εκπαιδευτικό υλικό και οι εξετάσεις, δίνοντας με αυτό τον τρόπο σε όλους τη δυνατότητα να κατανοήσουν και να αφομοιώσουν πιο εύκολα τα εκπαιδευτικά και προς εξέταση αντικείμενα.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία διεξαγωγής ενός ακόμη σεμιναρίου στην Αθήνα, πιθανότατα εντός του μήνα Οκτωβρίου 2013.  

Για πληροφορίες, καθώς και για οποιαδήποτε διευκρίνηση σχετικά με το σεμινάριο και τις εξετάσεις, μπορείτε να απευθύνεστε στον Γιώργο Παχιάκο, στο τηλέφωνο 210.9690202, στο κιν. 6972.423.765 ή στο email ersa_greece@yahoo.gr.

Video highlights
Previous articleΚαι πως να το πιστέψει…
Next articleΤα τουρνουά της εβδομάδας