Έστω και στο διπλό, η Μαρία Σαράποβα θα κάνει την επανεμφάνισή της στο tour της WTA μετά την εγχείρηση στον ώμο όπου την κράτησε μακριά απ’τα court για περίπου 8 μήνες και είχε σαν αποτέλεσμα την απώλεια αρκετών θέσεων στην παγκόσμια κατάταξη. Η 21χρονη Ρωσίδα, πρώην Νο1, θα αγωνιστεί στο Indian Wells (11/3) με συμπαίκτρια την συμπατριώτισσα της, Έλενα Βέσνινα.

"Είμαι ενθουσιασμένη που θα ξαναπαίξω ανταγωνιστικό τένις. Η σωστή αποθεραπεία χρειάζεται αρκετό χρόνο και προϋποθέτει μικρά βήματα, έστω κι αν αυτό δεν μου αρέσει. Πραγματικά ανυπομονώ να παίξω στο PNB Paribas Open γιατί είναι ένα από τα αγαπημένα μου τουρνουά" δήλωσε η Σαράποβα η οποία θα παίξει σε Διπλό τουρνουά μετά από 4 χρόνια ενώ μετά την μεγάλη απουσία της έχει υποχωρήσει στο Νο23 της παγκόσμιας κατάταξης.

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Μαρία θα παίξει στο PNB Paribas Open. Είναι πολύ ευχάριστο να την βλέπεις και πάλι στο γήπεδο. Μας είχε λείψει και ελπίζουμε να τα πάει περίφημα στο τουρνουά", δήλωσε απ’την πλευρά του ο διευθυντής των αγώνων στο Indian Wells, Στιβ Σιμόν.

Το τουρνουά θα ξεκινήσει στις 11 Μαρτίου και θα προσελκύσει όλα τα μεγάλα ονόματα του χώρου, ενώ θα διεξαχθεί παράλληλα με αυτό των ανδρών που είναι και το πρώτο 1000αρι (ή αλλιώς Masters Series) της σεζόν.

Video highlights
Previous articleAνεβαίνει η Μπαρτολί
Next articleΕλάτε πίσω γιατί χανόμαστε…