Ο Ρότζερ Φέντερερ, ο κορυφαίος τενίστας που γνώρισε ποτέ το άθλημα, είναι πλέον ένας "χαζομπαμπάς" και μάλιστα εις διπλούν. Η αγαπημένη του Μίρκα το βράδυ της Πέμπτης (23 Ιουλίου) έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα κοριτσάκια, την Μίλα και την Σαρλέν και πλέον ανοίγει ο δρόμος για τη συμμετοχή του στο Montreal Masters (10/8).

Το διάσημο ζευγάρι όλους αυτούς τους μήνες κατάφερε να διατηρήσει μυστική την ημερομηνία γέννησης, το φύλλο αλλά, όπως αποδείχθηκε και το γεγονός ότι η Μίρκα Βάβρινετς Φέντερερ κυοφορούσε δίδυμα.

Σύμφωνα με τις ελάχιστες πληροφορίες που έχουν διαρεύσει, ο τοκετός με καισαρική εξελίχθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα και πλέον ο Βασιλιάς των courts είναι ένας πανευτυχής μπαμπάς.

"Είναι η σπουδαιότερη ημέρα της ζωής μας. Η Μίρκα, η Μίλα και η Σαρλέν είναι μια χαρά στην υγεία τους και όλα εξελίσσονται ομαλά" τόνισε σε δήλωσή του στο rogerfederer.com ο 27χρονος Ελβετός, κάτοχος 15 Grand Slam τίτλων. 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Φέντερερ, εκτός εξαιρετικού απροόπτου, θα δώσει κανονικά το παρόν στο πρώτο Αμερικανικό masters της δεύτερης σεζόν των σκληρών επιφανειών που θα ξεκινήσει στο Montreal του Καναδά στις 10 Αυγούστου καθώς η συμμετοχή του ήταν αμφίβολη λόγω της επικείμενης γέννας. Τελικά η Μίρκα γέννησε αρκετά νωρίτερα και ο Ελβετός μαζί με τον Ράφαελ Ναδάλ αναμένεται να προσθέσουν άλλη δυναμική στο Καναδικό Masters.

Video highlights
Previous articleΣυνεχίζει την πορεία τίτλου
Next articleAποκλείστηκε η Κωνσταντινίδου