Η εφημερίδα “Los Angeles Times” αποκαλύπτει, σε σημερινό της άρθρο, ότι ο Πιτ Σάμπρας έπεσε θύμα κλοπής και μάλιστα οι κλέφτες του πήραν ότι πιο πολύτιμο, μαζί με τις αναμνήσεις του, είχε από την τενιστική του ζωή καθώς του αφαίρεσαν πολλά τρόπαια, αφιερώματα από εφημερίδες και ένα πιάνο με την υπογραφή του Έλτον Τζον!

Μεγάλο κακό βρήκε τον σπουδαίο Πιτ του παγκοσμίου τένις…

Ο 40χρονος ζωντανός “θρύλος” των courts, έχασε τα περισσότερα απ’τα πολύτιμα τρόπαια που με τόσο κόπο απέκτησε τη δεκαετία του ’90 και που διατηρούσε σε ειδικό αποθηκευτικό χώρο στο Λος Άντζελες.

Κλέφτες κατάφεραν να παραβιάσουν τον φυλασσόμενο χώρο και αφαίρεσαν πολλά τρόπαια, μεταξύ των οποίων και το πρώτο του Grand Slam στην Αυστραλία (1994), πάνω από 50 τίτλους, πολλά runners-up τρόπαια μεταξύ των οποίων 4 Majors, αφιερώματα εφημερίδων που είχε συγκεντρώσει και ένα υπερ-πολύτιμο πιάνο υπογεγγραμμένο απ’τον καλό του φίλο, Έλτον Τζον.

“Τουλάχιστον έχω τα 13 από τα 14 Grand Slam τρόπαια. Μερικά στο σπίτι, μερικά στην NikeTown (στο Πόρτλαντ). Το πρώτο μου Australian Open χάθηκε και μαζί του όλα τα άλλα…” τόνισε χαρακτηριστικά ο Πιτ Σάμπρας μετά την προτροπή της αστυνομίας να δημοσιεύσει το “δράμα” του μήπως και γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικά με την υπόθεση.

“Δεν είμαι τύπος που δείχνει τα τρόπαιά του. Ποτέ δεν ήμουν. Απλά ήθελα να τα δουν τα παιδιά μου. Δεν με είδαν να παίζω και ήθελα να τους δείξω τα τρόπαια που κατέκτησα. Μου αφαίρεσαν την τενιστική μου ιστορία, κλεβοντάς μου αυτά τα πράγματα. Για μένα είναι ανεκτίμητο να έχω αυτά τα τρόπαια για τα παιδιά μου. Απλά ελπίζω να μην τα καταστρέψουν” πρόσθεσε ο Σάμπρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα κλοπιμαία δεν είχαν ασφαλιστεί….

Video highlights
Previous articleΣε ιταλικά χέρια ο Σόντερλινγκ
Next articleΕπιτυχία της Σακελαρίδη στο Πικέρμι