Οι δρόμοι του Μάρκου Παγδατή με τον επιτυχημένο προπονητή, Γιάννο Χατζηγεωργίου, χώρισαν. Ο έμπειρος coach δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τους "τρελούς" ρυθμούς του Μάρκου και αποφάσισε να σταματήσει τη συνεργασία του με τον Κύπριο τενίστα. Στο τουρνουά της Μασαλίας ο Παγδατής θα συνοδευτεί από προπονητή της ακαδημίας Μουράτογλου. 

"Οι λόγοι που με αναγκάζουν να σταματήσω είναι καθαρά προσωπικοί. Όταν έχεις οικογένεια είναι πάρα πολύ δύσκολο να ταξιδεύεις συνέχεια. Μίλησα με τον Μάρκο. Με καταλαβαίνει απόλυτα. Θεώρησα ότι αυτή η χρονική στιγμή είναι η καλύτερη, γιατί δεν έχει σημαντικά τουρνουά μπροστά του" δήλωσε ο Γιάννος Χατζηγεωργίου εξηγώντας τους λόγους της απόφασής του.

Οι δύο Κύπριοι συνεργάζονταν από τον Απρίλιο του 2007 και μαζί έφτασαν σε σημαντικές διακρίσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση του Χατζηγεωργίου δεν έχουν να κάνουν με το συμβόλαιο του Μάρκου Παγδατή με την Κυπριακή ομοσπονδία αντισφαίρισης που έληξε πρόσφατα. Ο Παγδατής βρίσκεται σε διαπραγματεύσει με την ομοσπονδία προκειμένου να ανενεώσει το συμβόλαιό του και θα κρίνει το μέλλον του και στην εθνική ομάδα.

Video highlights
Previous articleΛάθος άτομα ρωτήσαν…
Next articleΚαι πάλι… οι δυο τους