Εφτά τενίστες της ATP, είχαν την μοναδική ευκαιρία να κολυμπήσουν μαζί με δελφίνια στο εντυπωσιακό Seaquarium του Μαϊάμι την ίδια ώρα που ο Φερνάντο Βερντάσκο απολάμβανε μια βόλτα με ένα Jet Ski σε μια από τις εντυπωσιακές παραλίες της Αμερικανικής πόλης.

Οι εξωαγωνιστικές δραστηριότητες, κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου τουρνουά, είναι πολύ συχνό φαινόμενο στην ATP με τη διοργανώτρια αρχή του ανδρικού τένις να δείχνει πόσο κοντά βρίσκεται στους αθλητές, διοργανώνοντας πρωτότυπα και διασκεδαστικά events.

Έτσι οι Νταβίντ Φερέρ, Φερνάντο Γκονζάλεζ, Ρόμπιν Σόντερλινγκ, Μαρσέλο Μέλο, Εντουάρντο Σουάνκ, Ντικ Νόρμαν και Τόμας Μπελούτσι, φόρεσαν τις καταδυτικές στολές και μπήκαν στην ειδικά διαμορφωμένη πισίνα με θαλασινό νερό στο Seaquarium, έχοντας την πρώτη τους στενή επαφή με δελφίνια.

Αφού προηγήθηκε ένα 15λεπτο μάθημα σχετικά με το πως πρέπει να συμπεριφέρεσαι στα δελφίνια, οι υπεύθυνοι του Seaquarium επέτρεψαν στους τενίστες να παίξουν μαζί με τα συμπαθή θηλαστικά με τον Νταβίντ Φερέρ να είναι ενθουσιασμένος από αυτή την εμπειρία.

"Έχει μεγάλη πλάκα να κολυμπάς μαζί με τα δελφίνια. Παρόλο που το νερό ήταν παγος, περάσαμε εκπληκτικά μέσα στην πισίνα" τόνισε ο Ισπανός ενώ από την πλευρά του ο Ρόμπιν Σόντερλινγκ πρόσθεσε: "Είναι σπουδαία που η ATP οργάνωσε αυτό το event για μας τους παίκτες. Ο καθένας μας χάρηκε που βρέθηκε εδώ. Δεν είχα ποτέ πριν επαφή με δελφίνια και εντυπωσιάστηκα με το πόσο έξυπνα είναι".

Την ίδια ώρα, ο Ισπανός Φερνάντο Βερντάσκο, προτίμησε μια βόλτα με το τζετ σκι σε παραλία του Μαϊάμι.

Photogallery
soderling-dolfins10_408.jpg
soderling-dolfins10-2_408.jpg
soderling-dolfins10-3_408.jpg
verdasco-jetski10_408.jpg
verdasco-jetski10-1_408.jpg

Video highlights
Previous articleΈφτυσε αίμα ο Μπλέικ…
Next articleDjokovic vs Mad Tennis Machine