Η ατυχία δεν λέει να αφήσει ήσυχο τον Λέιτον Χιούιτ. Ο Αυστραλός πρωταθλητής θα υποβληθεί σε εγχείρηση προκειμένου να αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο ισχίον με αποτέλεσμα να χάσει όλο το υπόλοιπο της αγωνιστικής σεζόν.

Ο Χιούιτ, μετά την ήττα από τον μετέπειτα χρυσό Ολυμπιονίκη Ράφαελ Ναδάλ, στο 2ο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά τένις στο Πεκίνο, πήρε την απόφαση να υποβληθεί τελικά σε αρθροσκόπηση προκειμένου να αντιμετωπίσει μια και καλή το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Ο 27χρονος, πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ανακοίνωσε πως θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

"Η εγχείρηση ήταν πάντα η τελευταία λύση αλλά δυστυχώς δεν παίρνει άλλη αναβολή. Είμαι απογοητευμένος που δεν θα μπορέσω να συμμετάσχω στο Αμερικανικό Όπεν αλλά και στους αγώνες της εθνικής μου με τη Χιλή για το Davis Cup (19-21 Σεπτεμβρίου). Ελπίζω τα παιδια να  τα καταφέρουν προκειμένου να επιστρέψουμε στο World Group" τόνισε αρχικά ο Χιούιτ ο οποίος θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση αρχές του νέου έτους.

"Ανυπομονώ να ξαναπαίξω τον Γενάρη στην πατρίδα μου. Υπόσχομαι ότι θα τα δώσω όλα για να επιστρέψω δυνατός στην παγκόσμια σκηνή τουλάχιστον για άλλα δύο χρόνια" ολοκλήρωσε ο Αυστραλός.

Video highlights
Previous articleΣτους “16” το Νο1, Βερντάσκο
Next articleΠιο ψηλός… ο Κάρλοβιτς