Η δύο φορές κάτοχος του Αμερικανικού Όπεν (2003, 2007), Ζιστίν Ενάν δεν θα αγωνιστεί στο τελευταίο Grand Slam της σεζόν φέτος καθώς μετά την ήττα απ’την Κλάιστερς στο Wimbledon έκανε ορισμένες εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στον αγκώνα και θα απουσιάσει για περίπου 2 μήνες από το tour.

Eπίσης, ο τραυματισμός της Ενάν σημαίνει ότι η σπουδαία Βελγίδα πρωταθλήτρια δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί ούτε στον σημαντικό αγώνα επίδειξης “Best of Belgium” στις 8 Ιουλίου κόντρα στη συμπατριώτισσά της, Κιμ Κλάιστερς εκεί όπου οι διοργανωτές ήθελαν να “σπάσουν” το ρεκόρ προσέλευσης θεατών σε αγώνα τένις το οποίο είναι 30,492 θεατές όταν το 1973 έγινε η “Battle of the Sexes” (η μάχη των φύλων), μεταξύ της Μπίλι Τζιν Κινγκ και του Μπόμπι Ριγκς στο Τέξας.

Τη θέση της Ενάν στο “Besto of Belgium”, θα πάρει η Σερίνα Γουίλιαμς…

“Μετά την ήττα μου στον 4ο γύρο του Wimbledon, έκανα κάποιες εξετάσεις οι οποίες αποκάλυψαν ότι έχω πρόβλημα στους συνδέσμους του δεξιού μου αγκώνα. Έτσι, αναγκάζομαι να ανακοινώσω ότι δεν θα παίξω στο Best of Belgium στις 8 Ιουλίου το οποίο θεωρώ πολύ σημαντικό event για μένα. Ο τραυματισμός μου θα με κρατήσει μακριά από τα courts για περίπου 2 μήνες, γεγονός που σημαίνει ότι δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ και στο US Open.

Σε τέσσερις εβδομάδες θα κάνω και πάλι εξετάσεις και θα μπορω να πω με βεβαιότητα πότε θα επιστρέψω για το τέλος της σεζόν” τόνισε σε δήλωσή της η 28χρονη Βελγίδα, κάτοχος 7 Grand Slam τίτλων.

Video highlights
Previous articleΔιαζύγιο με πολλά ερωτηματικά…
Next articleΘρίαμβος Μπέρντιχ και 1ος τελικός