Όπως ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά την Αυστραλία, έτσι και η Άννα Ιβάνοβιτς πανηγύρισε μαζί με τους συμπατριώτες της σε κεντρική πλατεία του Βελιγραδίου, την κατάκτηση του πρώτου της Grand Slam πριν από λίγες μέρες στο Γαλλικό Όπεν. Η 20χρονη Σέρβα έλαμπε από χαρά και το χαμόγελό της αγκάλιασε τους χιλάδες Σέρβους που την υποδέχθηκαν όπως ακριβώς της άρμοζε… Σαν Βασίλισσα.

"Ana we love you", "Queen Ana" ήταν δύο από τα εκατοντάδες πανό που κρατούσαν στα χέρια τους οι συμπατριώτες της και εκείνη, αμήχανη από την εντυπωσιακή υποδοχή προσπαθούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. "Σας ευχαριστώ που ήρθατε εδώ για να γιορτάσουμε μαζί αυτή την μεγάλη επιτυχία. Είναι ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε. Είμαι ευγνόμων για την υποστήριξη και τη δύναμη που μου δίνεται και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και για εσάς. Θα το θυμάμαι για όλη μου τη ζωή αυτό που ζω σήμερα" τόνισε η πανέμορφη Σέρβα που μετά την κορυφή του Παρισιού ανέβηκε και στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, για πρώτη φορά στην καριέρα της.

"Είμαι έτοιμη για την επόμενη πρόκληση και θα δουλέψω σκληρά για να υπερασπιστώ τον τίτλο μου του χρόνου. Θα πάω στο Wimbledon για να κερδίσω" ολοκλήρωσε η Ιβάνοβιτς με το πλήθος να ζητωκραυγάζει…

To Photostory της αποθεωτικής υποδοχής

ivanovic-beograde1.jpg

ivanovic-beograde2.jpg
ivanovic-beograde3.jpg
ivanovic-beograde4_408.jpg
ivanovic-beograde5.jpg
ivanovic-beograde6.jpg

Video highlights
Previous articleΣαρντί και Ναβάρο στο Wimbledon
Next articleΘέλει παιχνίδια στα χέρια του