Τη δημοτικότητα του Ρότζερ Φέντερερ, δεν χρειάζεται να την αναλύσουμε. Ο Αυτοκράτορας των courts ότι πιάνει γίνεται χρυσός και μάλλον αυτό σκέφτηκε η κορυφαία Ελβετική εταιρία κατασκευής σοκολάτας Lindt & Sprungli η οποία σύναψε συμβόλαιο με τον κορυφαίο τενίστα όλων των εποχών.

Ο Φέντερερ θα είναι ο παγκόσμιος πρεσβευτής του brand σοκολάτας πολυτελείας, Lindt & Sprungli, μετά την πρόσφατη συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών. 

Η Lindt αρνήθηκε να δώσει στη δημοσιότητα τις οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο κάτοχος 15 Grand Slam τίτλων, θα πρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική καμπάνια της εταιρείας με τίτλο Maitres Chocolatiers.

Παράλληλα, ο Φέντερερ που γίνεται το πρώτο διάσημο πρόσωπο το οποίο καλείται να αντιπροσωπεύσει την Lindt στην 160 ετών ιστορία της, αναμένεται να εμφανιστεί στην έντυπη και promotional καμπάνια της εταιρείας για τις σοκολάτες Les Grandes. «Είμαι Ελβετός και από την παιδική μου ηλικία, ήμουν μεγάλος fan της σοκολάτας Lindt. Είμαι περήφανος που συνεργάζομαι με τον παγκόσμιο ηγέτη στον χώρο της σοκολάτας πολυτελείας» τόνισε μεταξύ άλλων ο Φέντερερ.

Από την πλευρά του, ο Ernst Tanner, Διευθύνων Σύμβουλος της Lindt & Sprungli, τόνισε: "Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε τον Φέντερερ πρεσβευτή του brand μας. Μαζί με τον Ρότζερ θα γίνουμε οι πρεσβευτές της Ελβετικής ποιότητας σε ολόκληρο τον κόσμο".

Video highlights
Previous articleΣοκαρισμένοι Φέντερερ, Ναδάλ
Next articleΤσίλιτς, Κολσράιμπερ στα ημιτελικά