Η Κιμ Κλάιστερς μπορεί να μην είναι το όνειρο κάθε άντρα όπως για παράδειγμα η Άννα Ιβάνοβιτς ή η Μαρία Σαράποβα, ωστόσο η Βελγίδα πρωταθλήτρια έχει μεγάλη εμπορική δύναμη με αποτέλεσμα, αυτή και η πανέμορφη κόρη της Τζάντα να γεμίσουν τα ράφια εμπορικών καταστημάτων σαν κούκλες barbie.

Η Κλάιστερς μπορεί να υπερηφανεύεται ότι είναι η πρώτη αθλήτρια στον κόσμο η οποία θα υπάρχει πλέον και σαν κούκλα. Η πιο γνωστή παιδική κούκλα στον κόσμο, η Barbie, θα βγει σε έκδοση της Βελγίδας πρωταθλήτριας και παρουσιάστηκε στη Νυρεμβέργη την Τετάρτη σε μεγάλο παιχνιδοκατάστημα.

Η 26χρονη Βελγίδα, έγινε πρότυπο μητέρας όταν, μετά από 2 χρόνια απουσίας από τα courts όπου και απέκτησε την πανέμορφη κορούλα της Jada, επέστρεψε στο tour της WTA και μάλιστα πανηγύρισε την κατάκτηση του Αμερικανικού Όπεν, όντας η πρώτη μαμά που τα καταφέρνει μετά την Evonne Goolagong το 1980 στο Wimbledon.

Η Mattel MAT.N, κορυφαία εταιρία κατασκευής παιχνιδιών στον κόσμο, αποφάσισε να μετατρέψει σε κούκλα Barbie την Κιμ Κλάιστερς αλλά και την Jada.

"Νιώθω μεγάλη τιμή που με επιλέξανε εμένα για να εκπροσωπήσω την ιστορία της Barbie και τα ιδανικά που αντιπροσωπεύει. Η οικογένεια είναι πολύ σημαντική για μένα και ενθουσιάστηκα όταν μου είπαν ότι και η Jada θα έχει τη δική της Jada Barbie κούκλα" τόνισε η Κιμ Κλάιστερς.

Η Mattel η οποία το 2009 γιόρτασε τα 50 χρόνια της κούκλας Barbie πραγματοποιώντας μεγάλα πάρτυ σε όλο τον κόσμο, θα βγάλει παράλληλα κι άλλες κούκλες όπως την Πριγκίπισσα της Σουηδίας, Βικτόρια αλλά και τον Harry Potter της J.K Rowling στον ρόλο του Κεν.

clijsters-jada-doll10_408.jpg

Video highlights
Previous articleΤους “καθαρίζει” έναν έναν
Next articleΣτα προημιτελικά του SA o Φερέρ