Ράφαελ Ναδάλ Η μεταβατική περίοδος από την σκληρή επιφάνεια στη χωμάτινη ολοκληρώθηκε και πλέον τελειώσαν τα ψέμματα για τους κορυφαίους τενίστες του κόσμου. Το πρώτο ευρωπαϊκό Masters είναι γεγονός και στο Μόντε Κάρλο του Μονακό οι κορυφαίοι θα διεκδικήσουν το 1ο μεγάλο χωμάτινο τρόπαιο της σεζόν.

Τη Δευτέρα, λοιπόν, ξεκινάει το μεγάλο τουρνουά της σειράς Masters στο Μόντε Κάρλο. Δεν χρειάζεται να πούμε ότι όλοι οι μεγάλοι τενίστες θα βρίσκονται στο Μονακό για το 1ο μεγάλο ραντεβού στο χώμα με τον Ράφαελ Ναδάλ να έχει την τιμητική του καθώς είναι ο υπερασπιστής τριών συνεχόμενων τίτλων στο συγκεκριμένο τουρνουά και καλείται να επιβεβαιώσει την απόλυτη κυριαρχία του στο χώμα τα τελευταία χρόνια.

Μνηστήρες; Πολλοί… Όλοι οι τενίστες της κορυφαίας 10αδας θα δώσουν το παρών μεταξύ των οποίων ο Φέντερερ, ο Τζόκοβιτς, ο Νταβιντένκο και ο Ρόντικ. Όλοι θα έχουν έναν και μοναδικό στόχο. Να βάλουν τέλος στην δυναστεία του Ράφαελ Ναδάλ στις χωμάτινες επιφάνειες.

Το χρηματικό έπαθλο συνολικής αξίας 2.270.000 ευρώ (340.000 ευρώ θα πάρει ο νικητής) και οι 500 πόντοι στην παγκόσμια κατάταξη είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για τους τενίστες που θα βρεθούν στο Μόντε Κάρλο από τις 20 έως τις 27 Απριλίου όπου θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός.

Video highlights
Previous articleΦουλ για τον τίτλο στο Χιούστον
Next articleΧρόνια Πολλά Μαρία