Τυχερός μέσα στην ατυχία του αποδείχθηκε ο Μάρκος Παγδατής ο οποίος, μετά τον νέο τραυματισμό του στην πλάτη, υπολογίζεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες που σημαίνει ότι χάνει σίγουρα το Masters της Μαδρίτης (13/10), ωστόσο προλαβαίνει αυτό του Παρισιού (27/10) εφόσον επανέλθει.

Ο αγώνας κόντρα στον Ίβο Κάρλοβιτς για τον 1ο γύρο του Open de Moselle στη Μετζ, ξεκίνησε ιδανικά για τον Μάρκο. Ο Κύπριος με εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στο Νο14 του κόσμου, κατάφερε να κατακτήσει το 1ο σετ με 6-4, όμως στο 2ο κι ενώ το σκορ ήταν 2-1 games υπέρ του Κροάτη, ο Παγδατής σωριάστηκε στο έδαφος με έντονους πόνους στην πλάτη απόρροια του σερβίς που είχε προηγηθεί.

"Αυτή είναι μια μαύρη χρονιά… Δεν ξέρω αν προλαβαίνω να ξαναπαίξω μέχρι το τέλος της σεζόν. Ένιωσα σαν να… μπλοκάρεται η πλάτη μου και αυτό οφείλεται σε σπασμούς, σύμφωνα με τον ιατρό. Είναι πάντως κρίμα γιατί είχαν ξεκινήσει ιδανικά κόντρα στον Κάρλοβιτς" τόνισε ο Παγδατής, Νο42 στον κόσμο, μετά το ματς με την ακριβής διάγνωση να κάνει λόγο για μετατόπηση μεσοσπονδύλιου δίσκου.

Έχοντας μόλις προέλθει από τον σοβαρό τραυματισμό του στον καρπό ο οποίος τον κράτησε εκτός Ολυμπιακών Αγώνων και US Open, ο Παγδατής ταλαιπωρείται από νέο τραυματισμό ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα τον αφήσει εκτός court για περίπου 3 εβδομάδες.

Video highlights
Previous articleΣούπερ Ρόντικ και χωρίς άσους
Next articleΠάει για τίτλο στο Μονό