nadal-baghdatis10_408.jpg Ο Ράφαελ Ναδάλ, δίχως αμφιβολία, είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στη Μαδρίτη με τον Ισπανό να κάνει ντεμπούτο σήμερα κόντρα στον νεαρό Ουκρανό, Ολεξάντρ Ντολγκοπόλοβ Jr. Μεγάλο παιχνίδι το βράδυ ανάμεσα στον Νταβίντ Φερέρ και τον Μάρκο Παγδατή όπου ο Κύπριος κυνηγάει την υπέρβαση.

Σπουδαία παιχνίδια περιλαμβάνει η σημερινή ημέρα στο τελευταίο μεγάλο τουρνουά προετοιμασίας ενόψει του Roland Garros (23/05), τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες.

Το κεντρικό court του Caja Magica (Μαγικό κουτί) αναμένεται να είναι γεμάτο όλη την ημέρα καθώς θα φιλοξενήσει τέσσερα σπουδαία παιχνίδια, τα τρία εκ των οποίων με έντονο Ισπανικό ενδιαφέρον.

Την αυλαία της ημέρας στη 13:00GR (Eurosport) θα ανοίξει το μεγάλο ντέρμπι του 2ου γύρου των γυναικών ανάμεσα στις δύο Σερβίδες, Γέλενα Γιάνκοβιτς και Άννα Ιβάνοβιτς.

Αμέσως μετά (15:00GR-Novasports4) ο Άντι Ρόντικ θα κάνει το φετινό του ντεμπούτο στο χώμα αντιμετωπίζοντας τον γηπεδούχο και ιδιαίτερα επικίνδυνο στο χώμα, Φελιτσιάνο Λόπεζ με τον 27χρονο Αμερικανό, Νο5 του ταμπλό, να προέρχεται από μεγάλο διάστημα απουσίας λόγω… διακοπών!

Στις 17:00GR (Novasports4) στο Manolo Santana δεν θα πέφτει καρφίτσα καθώς ο αγαπημένος των Ισπανών και κορυφαίος τενίστας στο χώμα, Ράφαελ Ναδάλ θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον φετινό θεσμό, αντιμετωπίζοντας τον 21χρονο Ουκρανό, Νο61 στον κόσμο, Ολεξαντρ Ντολγκοπόλοβ Jr ο οποίος στην πρεμιέρα έκανε την έκπληξη νικώντας με 2-0 σετ τον Αντρέα Σέπι, προερχόμενος μάλιστα από τα προκριματικά.

Ο 23χρονος Ισπανός, Νο3 του ταμπλό, θέλει ένα δυνατό ξεκίνημα, παρόμοιο με αυτό που πραγματοποίησε στο Μόντε Κάρλο και ο νεαρός Ουκρανός προσφέρεται για θέαμα και πολλά “Vamos Rafa” από τις κερκίδες. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στον 3ο γύρο τον αντίστοιχο της αναμέτρησης Ίσνερ/Ζιράλντο (15:00GR – Court 6).

Στις 21:00GR (Novasports4), θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι του 2ου γύρου ανάμεσα στον γηπεδούχο και πολύ ανεβασμένο, τις τελευταίες εβδομάδες στο χώμα, Νταβίντ Φερέρ και τον επίσης σε εξαιρετική κατάσταση, Μάρκο Παγδατή. Ο 28χρονος Ισπανός, Νο12 στον κόσμο και Νο9 του ταμπλό, προέρχεται από την εκπληκτική πορεία στη Ρώμη όπου ηττήθηκε δύσκολα στον τελικό από τον Ράφαελ Ναδάλ ενώ ο Κύπριος πρωταθλητής, Νο28 στην ATP, αποδίδει σπουδαίο τένις στους τελευταίους του αγώνες και σίγουρα θα πουλήσει ακριβά το “τομάρι” του, έχοντας ωστόσο τον τίτλο του αουτσάιντερ.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας, ξεχωρίζει επίσης η αναμέτρηση του Άντι Μάρει κόντρα στον Χουάν Ιγκνάσιο Τσέλα (19:00GR-Court 2) και του Ρόμπιν Σόντερλινγκ με τον Νίκολας Αλμάγκρο (17:00GR – Court 2).

To Order of Play της Τετάρτης (12/05) – Η Μαδρίτη είναι 1 ώρα πίσω –

MUTUA MADRILENA DRAW

Video highlights
Previous articleΑλλάζει χέρια το Νο2;
Next articleΣτην K-Swiss ο Μονφίς