Το Sony Ericsson Open είναι προ των πυλών και το Tennis24 σας μεταφέρει στο κλίμα του σπουδαίου τουρνουά στο Μαϊάμι παρουσιάζοντάς τις εκπληκτικές εγκαταστάσεις με το επιβλητικό κεντρικό court των 13.800 θέσεων στο πανέμορφο Crandon Park, λίγα μόλις μέτρα μακριά από την περίφημη παραλία του Μαϊάμι.

Τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τους αθλητές του tennis στο Sony Ericsson Open είναι 18. Τα 12 θα καλύψουν τις αγωνιστικές ανάγκες της διοργάνωσης, ενω τα υπόλοιπα 6 υπάρχουν για προπονητικούς σκοπούς. Το κεντρικό στάδιο που θα φιλοξενήσει τους περισσότερους αγώνες είναι το Tennis Center στο Κράντον Παρκ. Με χωριτικότητα 13,800 καθιστούς επισκέπτες, θεωρείται το κόσμημα του τουρνουά, καθώς αποτελείται από υπερσύγχρονες ανέσεις και ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί σε θέμα τερέν.

Άξια αναφοράς είναι και η σύντομη ιστορία του. Ουσιαστικά, το Κράντον Παρκ είναι η τρίτη περιοχή που στεγάζει το Tennis Center των Masters του Μαϊάμι. Όλα άρχισαν το 1985 στο Ντελρέυ, μετακόμισε στο Μπόκα Ρατόν  το 1986 πρωτού καταλήξει μόνιμα στην πόλη του Μαϊάμι και συγκεκριμένα στο Κράντον Παρκ. Το Tennis Center είναι επίσης το «σπίτι» του προγράμματος της αμερικανικής ομοσπονδίας τένις για την ανάπτυξη παικτών και προγραμμάτων σχετικά με το άθλημα.
 

To Crandon Park Tennis Center
crandonpark1.jpg
crandonpark.jpg
crandonpark2.jpg
crandonpark3.jpg

Video highlights
Previous articleΠάλι χώρια Φέντερερ και Ναδάλ
Next articleΓκραφ και Αγκάσι οι δυνάστες